Az már nagyjából tudjuk, hogy mit főzzünk Karácsonyra, de vajon milyen italokat válasszunk az ünnepi menühöz? A két nemzetközi italszakértő és borrajongó Oz Clarke és Hugh Dennis komolyan vették a szezonális kihívást, és nekiláttak a nyomozásnak
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Kerülni fogom ezt a szemetet. Tegnap belevillantottam, Oz éppen valami fehéret nyáladzott... Állatok! És ezt nevezi ez a tökkelütött tévé gasztronómiának? Az ilyen tuskóknak le kéne merülni Oz mellé az emésztõgödörbe.
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások