Kőtutaj

Bakancslistához adom
La balsa de piedra
16 éven aluliak számára nem ajánlott spanyol-portugál-holland filmdráma, 101 perc, 2002

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Spanyolországban, az andalúziai Venta Micenában, Pedro Orce, az idős patikus remegni érzi a földet a lába alatt. A földrengést egyedül ő érzékeli, a szeizmográfok semmit nem mutatnak ki. Ennek ellenére a Pireneusok kettéhasadnak, az Ibériai-félsziget leválik Európáról, s úszni kezd az óceánban. Kitör a pánik, felbolydul a világ, a kormányok nyilatkozatokat adnak ki. Európa fiatalsága váratlanul ibérnek, azaz függetlennek szeretné nyilvánítani magát. Joaquim Sassa nekiindul, hogy megkeresse a csodás jelenségeket észlelő társait. Érzik, hogy valami összeköti őket, furcsa módon közük van a Pireneusok kettéhasadásához.
Bemutató dátuma: 2004. június 3. Forgalmazó: Mokép

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
verdeleth 2007 jún. 22. - 00:55:25
huh végre megnéztem és nagyon tetszett Bár nagyon gyorsan pörögnek a könyvhöz képest az események de ha nagyon ragaszkodtak volna hozzá lehet hogy a Sátántangót is túlszárnyalta volna terjedelmében szóval igazi jó adaptáció festõi tájakkal széép zenékkel és gyönyörû képekkel Van még hova fejlõdni fõleg a szinészválasztás terén de nem rossz.Azért a könyv jobb, az is elég vizuális ajánlom mindenkinek csakúgy mint Saramago bármelyik könyvét
verdeleth 2007 máj. 05. - 15:29:40
Most olvasom könyvben és nagyon kiváncsi vagyok a filmre Remélem nem lesz csalódás Hamarosan játssza a duna Látta esetleg valaki?Jó?