Krokodil

Bakancslistához adom
Crocodile
amerikai katasztrófa film, 93 perc, 2000

Értékelés:

25 szavazatból
Szerinted?

Nyolc diák a tavaszi szünetét tölti: a főiskolai szerelmespárnak, Bradynek és Claire-nek esély a kapcsolatuk folytatáshoz; Brady legjobb barátjának, Duncannek pedig alkalom, hogy zűrt csináljon. A tó melletti mocsárnál óriási tojásokat találnak, lerombolják a fészket, és egy tojást magukkal visznek. De ezt nem tették jól a 23 láb hosszú, 600 font tömegű anyakrokodil szemében. Ő nagyobb és kegyetlenebb bármely krokodilnál, és mint minden anya, nem hagyja, hogy bármi bántódása essen utódainak. A baráti társaság egyre beljebb téved a lápban. A krokodil támad: megöli első áldozatát, és tönkreteszi a lakóhajójukat. A megmaradtaknak nincs esélyük gyalog kijutni innen. A csapat megtanul együtt dolgozni, hogy túléljék a veszélyt a vadonban. Már majdnem elérik a segítséget, mikor a krokodil újra támad.
Forgalmazó: Best Hollywood

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
nikato 2019 jan. 13. - 11:32:45 7/10
17 éve nem láttam, akkor még jobban ütött, de most már inkább vicces.
SPOILER: Ami kiakasztott, hogy Claire érthetetlen módon magával cipeli a hátizsákját minden áron, pedig lassítja futáskor, úszáskor, de viszi. Nyilván benne van a tojás, ezért megy az anya krokodil utánuk, de erről aztán szó sem esik a végén, mikor kidobálja Brady a cuccokat belőle, pár póló található benne és egy svájci bicska. Illetve még mondta a csaj, hogy itt már nem csak kettejükről van szó, azt hittem kiderül, hogy terhes, de nem. SPOILER VÉGE
3/10
gimbiikeeh 2013 okt. 16. - 11:49:05 3/10
Elég gagyi, mint egy Aslyum-os film. Leginkább azokat idézte bennem. Egyszer talán meglehet nézni ha unatkozol vagy nincs más, de semmi több.

3/10
7/10
junkci 2011 jan. 29. - 13:41:47 7/10
Én még kiskoromban láttam és akkor ezek az ordító defektek nem tüntek fel a filmben és tetszett,nézhetõ kis film ez...
4/10
tobywong 2009 máj. 10. - 10:43:54 4/10 Előzmény GrafUr
Egyetértek. Maga a krokodil is nagyon gáz benne. Az a rész tetszett a legjobban, amikor átugrotta a csónakot és fejest ugrott a vízbe csobbanás nálkül. Hát azon kihûltem...
GrafUr 2007 febr. 05. - 02:17:41
Nem találok szavakat, hogy milyen hihetetlenül borzasztó ez a film... Nem tudom felfogni, hogy aggyal rendelkezõ (?) emberi lények ilyen filmekért hogy adhatnak pénzt?! Gondolok itt az RTL klubra, aki pénzt adott érte, hogy ezzel szennyezhesse a magyar TV képernyõket, vagy a szinkronstúdióra, vagy még ahol ez a szenny burjánzott, a filmstúdióra, ahol elkészült. Talán ha 10 évvel ezelõtti filmrõl lenen szó, azt mondanám, hogy oké, az akkori technika, az akkori veszedelmes-szörnyes filmek.. De könyörgöm, 2000-ben ilyen szennyt csinálni?!?!
Kéne az ilyen filmekre is valami büntetés. Olyan ez, mint a környezet szennyezés, csak épp a TV képernyõkön, és az emberek agyában.
..
Eszméletlen, nem találok szavakat. Békésen dolgoztam volna, és háttérzajnak bekapcsolva maradt a TV... de aztán ez a förtelem jól felhúzott.