LEGO Masters

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott 60 perc, 2023

Értékelés:

25 szavazatból
Szerinted?

A várakozásnak vége, az építkezés megkezdődik: indul a LEGO® Masters _ egy látványos vetélkedő, ahol a kreativitásnak csak a képzelet szab határt és garantált szórakozást nyújt az egész családnak. Az izgalmakkal teli új műsorban (gyártó: UFA Show) nyolc páros küzd meg egymással. A versenyzők hétről hétre új kihívásokat kapnak: lehetőségük nyílik megmutatni fantáziadús terveiket és technikai képességeiket, amelyeket a LEGO® Masters Építőmestere, a versenyzők alkotásainak szakmai zsűrije, Dóczy Balázs hivatásos LEGO építő bírál el. A játékosok nemcsak a látványos _ és ezzel együtt bonyolult _ kihívásokkal, az idővel, hanem egymással is küzdenek. Az epizódok végén egy-egy csapat elköszön a műsortól, a fináléban pedig kiderül: melyik párosé lesz a LEGO Masters cím és a győztesnek járó 10 millió forintos fődíj. A műsor hivatalos oldalai: www.rtl.hu/legomasters Instagram: https://www.instagram.com/legomastersmagyarorszag/ Facebook: https://www.facebook.com/legomastersmagyarorszag

Évadok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
radovan71 2023 dec. 24. - 18:17:41 10/10 Előzmény UniverZoom
Teljesen egyetértek,minden percét élveztem,holott nem is gondoltam volna hogy a legkevésbé is érdekelni fog egy ilyesfajta műsor.És mégis teljesen bevonzott .
Lizus-ka 2023 dec. 17. - 20:01:55
Lehetett volna mozgalmasabb, izgalmasabb a műsor. Hogy még sem lett az, abban nagyrészt ludas a nem megfelelő műsorvezető és játékos választás. Talán a Mester is többet hozzá tehetett volna. Szóval bőven volna mit javítani, ha folytatni akarják. Egy biztos, nem a szép lányok hiányoztak.
anonemde 2023 dec. 17. - 05:40:55 Előzmény xTitanium
Ez bizony gyenge szösszenet, már-már fröcsögés volt...
olahmiki1959 2023 dec. 09. - 17:59:14 Előzmény xTitanium
Ha figyelmesen elolvastad (volna) a kommentemet, én nem ezt a músort kritizáltam - és pont ezért, nem is pontoztam -, csak az időpontjával kapcsolatban fejeztem ki a kételyeimet.

Szombat este, amikor gyakorlatilag az összes kereskedelmi csatorna valami látványos filmet, vagy showműsort sugároz, ezekkel szemben bármilyen színvonalas, egyéb jellegű műsornak nagy kihívásokkal kell megküzdenie.
Azt is írtam ugyanott, hogy a LEGO-nak valószínűleg egy délutáni időpont sokkal jobban megfelelne.
(Azért az elgondolkodtató, hogy hármunkon kívül senki nem szólt hozzá még a műsorhoz...:)

Az utolsó mondatodhoz csak annyit, hogyha esetleg nő Vagy - mert ez nem derül ki egyértelműen a nicknevedből -, akkor a csinos nők helyett a csinos fiúk látványát tudom Neked ajánlani, ugyanabból a táncos műsorból!... )D
Üdv!
10/10
xTitanium 2023 dec. 09. - 17:22:22 10/10 Előzmény olahmiki1959
"nézők túlnyomó többsége szórakozni szeretne, és élvezni a nagyon csinos táncosnők, a merész ruhák, az elképesztően magas színvonalú táncprodukciók látványát"

Ja, nyilván mindenki erre vágyik :D Attól, mert valakinek már csak a TV-n keresztül jut a csinos nők látványa, még nem mindenkit ez hoz lázba..
10/10
UniverZoom 2023 nov. 26. - 01:06:40 10/10 Előzmény olahmiki1959
Nekem teljesen más a véleményem! 10/10
Végre egy színvonalasabb műsor a kereskedelmi csatornán, ami kitekint az eddigi celebes-éneklős tartományból.

Végig ámulattal néztem és lekötött engem, ahogy a legókockákból a kreatív alkotásokat elkészítették, ez volt az első adás 2. feladata, a 12 órás "szigetvilág építő" kihívás. A 8-ból 5 olyan szuper jó alkotás lett, hogy teljesen leesett az állam! Aprólékos, fantáziadús, látványos kidolgozás szép kerek történettel övezve, melynek komoly társadalomkritikai és futurológiai vonatkozásai is voltak. Bravúros látványelemekkel: mozgó, fénylő alkatrészekkel. Sikerült egy komplett világot teremteniük, valóban.

(Amúgy a Leggyengébb láncszemet is imádtam, Máté Krisztának nagyon jól állt a szigorú és nyers modor, pörgős vetélkedő volt, olykor humoros elemekkel a - kis táblákra lehetett bármit írni, rajzolni is, arról, akit a leggyengébbnek gondoltak a többiek - vagy éppen konkurenciának!)
olahmiki1959 2023 nov. 18. - 22:28:02
Látom, senki sem szólt még hozzá...

Lehet, hogy a műsor időzítésével volt baj. mert félórás különbséggel, a másik - természetesen a konkurens, az "ősellenség", az örök rivális - csatornán a "Dancing with the stars" kezdődött, és ha valaki az érdeklődés miatt idekapcsolt volna, félóra múlva az is inkább visszament a sokkal látványosabb, sziporkázóbb show-műsor elejére!

Különösen szombat este, amikor a nézők túlnyomó többsége szórakozni szeretne, és élvezni a nagyon csinos táncosnők, a merész ruhák, az elképesztően magas színvonalú táncprodukciók látványát, nem pedig építőkockákkal végrehajtott, különböző feladatok megoldását nézni.
Ami egyébként lehet nagyon érdekes is - hétköznap, egy délutáni műsorsávban.
Az első félóra után valószínűleg mindenki az óráját nézte, hogy mikor kezdődik már a másik műsor, hogy végre át tudjon oda kapcsolni.

Az pedig, hogy egy műsor más országokban mennyire volt sikeres, a világon semmit nem jelent.
Hogy mást ne mondjak, " A leggyengébb láncszem" nálunk akkorát bukott, mint az ólajtó...:)

Kíváncsi leszek, ez meddig fogja bírni...