Lökött tehenek

Bakancslistához adom
Mad Cows
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol vígjáték, 87 perc, 1999

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Maddy szórakozott, egyedülálló fiatal anya, aki egy gondoskodó, egésznapos apát szeretne babájának. Egy félreérthető bolti szituáció következtében csecsemőjével együtt börtönbe kerül, a kicsire pedig hamar szemet vet a gyámhivatal. Miután barátnője, Gillian, a középkorú luxusprostituált kicsempészi a gyermeket, Maddy is a szökésen dolgozik. A sikeres szabadulás után már csak az apa, a média- és politikai karriert befutott Alex visszaszerzése a cél.
A Sundance forgatókönyv-fődíjas írónő, Sara Sugarman első rendezése abszurd vígjáték, amely sajátos módon ábrázolja az anyaság témáját.

Stáblista:

Szereplők

Lady Drake, Alex anyja
Dr. Minny Stinkler
Dwina Phelps

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
feketevipera 2011 dec. 12. - 22:14:28
Bevallom, nem sokáig bírtam, pedig felcsigázott az a lehetõség, hogy láthatok egy abszurd vígjátékot (legalábbis az ismertetõ szerint). Gondolom, az alkotók is biztosra akartak menni, ezért került be a szereplõk közé Prunella Scales (Waczak Szálló), illetve Joanna Lumley (Pusszantlak, drágám!), de mindhiába, szerintem meglehetõsen unalmas és jellegtelen lett a végeredmény, helyenként elég erõltetett humorral. Többet vártam volna, fõleg hogy néha a Hálózaton is látni némileg kvalitásosabb munkákat, ezért is reménykedtem.