Margot az esküvőn

Bakancslistához adom
Margot at the Wedding
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai vígjáték, 90 perc, 2007

Értékelés:

45 szavazatból
Szerinted?

Pauline éppen az esküvőre készül egy férfival, akitől már gyermeket vár. Neurotikus testvére, Margot a kisfiával, Claude-dal érkezik a jeles napra, és tökéletesen meg van arról győződve, hogy Malcolm nem a megfelelő partner a nővére számára. Ez persze aztán rövidesen jókora családi veszekedéshez vezet.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
ZolyMontana jan. 13. 22:25:39 1/10
Bárcsak elovastam volna az itteni hozzászólásokat! Ezt a filmet még Mahiána Rosszallo sem tudná megmenteni.
olahmiki1959 jan. 10. 07:47:05
Én mindig azon csodálkozom, hogy amikor egy film forgatása befejeződik, és a próbavetítésen megnézi a stáb, meg a dörzsölt producerek - akik a pénzt adják a forgatáshoz -, akkor senki nem veszi észre, hogy milyen katasztrofálisan rossz lett a végeredmény?
Mindegy, mi okból, de ez a világ egyik leggyengébb, legunalmasabb filmje!...:)D
1/10
eszto_ka 2018 máj. 22. - 11:38:04 1/10
Semmi értelme. Ezzel nem mondok újat. Hihetetlen, hogy Nicole egy ilyen csigalassú badarsághoz adta nevét. Még azt se tudom kiemelni, hogy mennyire jól alakított. Eddig csak jobb filmet láttam vele. Háromszor futottam neki, háromszor aludtam el rajta. Még mindig kamillázok, hogy mi volt ez....
koosmiklos 2017 máj. 24. - 07:02:08
a rendezõ és a szereplõk mind érdekessé tették számomra a filmet, de csalódást keltett. Ez a film a legkevésbé sem vígjáték, de ez a kisebbik baj, a nagyobb, hogy ez csak egy értelmiségi gittrágás volt, semmi más. Rosszul megírt forgatókönyvvel és rossz koncepcióval. A szereplõk nagyon jók voltak mind, egytõl egyig, de hiába. Értem én, hogy az értelmiségi gittrágás nagy öregje Woody Allen lehetett a példakép, de nála mindez sokkal követhetõbben valósul meg.
1/10
gimbiikeeh 2014 ápr. 10. - 01:03:50 1/10
Ennyire unalmas és semmitmondó filmet se mostanában láttam. Szó szerint nem szólt semmirõl. Összevesztek, kibékültek. Összevesztek, kibékültek. Ez ment végig. A párbeszédek se jók. Messzirõl kerülje mindenki!

1/10
1/10
azEszter 2009 febr. 08. - 22:44:40 1/10
Ez egy nagyon szar film.
Vagy én nem vagyok elég elvont hozzá.
Elkezdtem nézni, aztán beletekertem, és kikapcsoltam.
Nem bír ezt a csigalassú tempót, és a párbeszédek is nagyon vontatottak.
pirinke 2009 jan. 10. - 16:47:36
SPOILER

Szerintem a fát azért vágták ki mert õk ilyenek. pontosabban a nõ volt ilyen. megalkuvó. a karkötõ pedig, nos gondolom valami kötöttség levetkõzését jelentette, de nem tudom, lehet h csak én próbálok mélyebb jelentést tenni a filmbe.
pirinke 2009 jan. 10. - 16:47:16
Az a filmben a rossz, h olyan mintha egy amúgy jó regényt a közepétõl kezdenék olvasni. Nem értem a nõ életét h mért megy el h kije is neki a nõ, mit is gondol valójában vagy h miként gondolkodik a fiáról vagy a férjérõl. és a baj az, h nem csak h a közepérõl kezdem a könyvet, de be sem fejezem rendesen.
egy 6ost megér Kidman játékáért.
1/10
delamico 2008 dec. 04. - 18:22:01 1/10 Előzmény Obránszky Ármin
Nem fog senki jelentkezni. Életem legszarabb filmje volt. Iszonyúan unalmas, lapos, közönséges, céltalan, szánalomra méltó, undorító (miért, istenem miért kell Jack Blacket alsógatyában látnia a világnak? mi van az arab terroristákkal? senkit nem izgat, hogy ez lesz a 21. század új biológiai fegyvere?!), visszataszító, értelmetlen (disznóláb...de minek???), gyenge, ostoba... és még vagy 6 tekercsnyi vécépapíron folytathatnám a felsorolást, ha nem sajnálnám, hogy erre megy el a jó, háromrétegû zewánk.
Vígjáték? Azon kéne nevetni, hogy Margot és Pauline húgát megerõszakolta egy lovász? Talán bennem van a hiba, de nem tudok fetrengeni ettõl. Vagy talán a forgatókönyvíróban, akitõl meg kéne kérdezni vajon az illetõ karakter fetrengett-e...amire a válasz igen, de biztos nem a röhögéstõl.
Lényeg a lényeg, kisstílû próbálkozás arra, hogy megmutassák Nicole Kidman-tõl nem csak vérköphetnéked tud támadni... (hát mi? maszturbálhatnék? könyörgöm...)
Mindegy. Végérvényesen meggyõzõdtem arról, hogy gyûlölöm Nicolt és Jacket.
3/10
Obránszky Ármin 2008 nov. 06. - 00:09:05 3/10
Azon agyalok, h láttam-e idén ennél pocsékabb filmet... Hát nem jut eszembe ilyen. :-)
Mondjuk Jack Black meg a dráma... Ha kicsit gonoszabb lennék, akkor azt írnám, h Jack Black meg a színészet, de ezt képzeljétek nem leírottnak, mert a Rocksulit és a Tekerd vissza, havert! annak ellenére, h õ is játszik benne szeretem.
Amúgy szerintem Jennifer Jason Leigh ebben a filmben sokkal érdekesebb alakítást nyújtott, mint Kidman -érdekes, azt vettem észre, h Kidman nem az a típusú színésznõ, aki a reménytelen filmekbe bármiféle életet képes lenne lehelni-, bár talán az õ szerepe volt legjobban megírva. Azért a legjobbat az oltári béna és a hiteltelen között mozgó skálán tessék elképzelni.
Kérem, jelentkezzen az, akinek ez a humortalan és teljességgel érdektelen, néha röhejes idiótaság bejött! Lenne hozzá pár kérdésem! :-)
koboldromantika 2008 aug. 18. - 21:50:28
Mintha a filmkészítõjének eszébe jutott volna valami, és mire a párpeszédek írásánál tartott, addigra elfelejtette. De mindegy, már írta a filmet és nem használt delete gombot.
én mondjuk jót nevettem a végén, hogy ilyen egyszerûen nincs.
altamyra 2008 aug. 08. - 13:58:43
Gondoltam megnézem, rámfér egy kis nevetés, bocs _röhögögörcs_, vagy vmi ilyesmi, amit a DVD tokja ígért. Namármost, vagy én hagytam el Tékától hazáig a humoromat, vagy vki vmilyen más filmrõl írt. Egyszer sem tudtam nevetni rajta. Nyomasztó komplexusokkal meg homállyal telt film volt, seelejesevége típus, semmi katarzis, semmi érzelni hatás, csak egy nagy halom -----. amuyg ki lehetett volna hozni belõle egy jó kis drámát, soksok sötét családi titokkal, de nem lett szegény filmbõl semmi...
2/10
mihárman 2008 aug. 06. - 13:29:40 2/10
Folyamatosan arra vártam, mikor történik végre valami. Helyette csak veszekedés, kibékülés, önsajnálat, hiszti. A film folyamatosan egy síkon halad, a feszültség se nem nõ, se nem csökken. Néha ugyan elkezdõdik valami, ami aztán mégsem bontakozik ki, elvarratlan marad a szál, vagy kevesebbet ad, mint amennyit várnánk tõle, ami kissé idegesítõ. Kicsit becsapottnak éreztem magam, bizonyos jeleneteknél pedig olyan érzésem támadt, mintha szándékosan akarnának félrevezetni. Kidman tagadhatatlanul jól játsza a szerepét, amely bizonyára nem kis kihívást jelentett a számára, viszont nézõi szemmel ez a karakter nehezen élvezhetõ.Az ilyen filmeken lehet egy jót aludni a moziban, vagy a tv elõtt.
ngohtnori 2008 júl. 21. - 18:05:28 Előzmény álmodozó
Valami rettenet ez a film... Méghogy vígjáték??
Inkább dráma. Ezen nem tudsz nevetni az tuti!!!!!
álmodozó 2008 júl. 11. - 03:29:43
Jah és vígjátéknak nem igazán nevezhetõ!!! Sõt!!! :(((
álmodozó 2008 júl. 11. - 03:26:43
Érdekes, hogy még senki nem kommentálta ezt a fílmet! :)
Nah mindegy, kezdem én! :)
Szóval Nicole Kidman, mint mindig ebben is jól alakított, de a fílm maga baromira unalmas, nem igazán lehet érteni a mondani valóját sem!
Senkinek sem ajánlom, ha csak nem szenved valaki álmatlanságba, mert ettõl tutira bealszik!:)