Második nekifutásra

Bakancslistához adom
Second string
korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető amerikai vígjáték, 100 perc, 2002

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

A Buffalo Bills amerikai focicsapat évtizedek óta nem szárnyal ennyire jól. Megnyerik saját régiójuk bajnokságát, de a csapat nagyrészét harcképtelenné teszi egy komoly ételmérgezés. A csapatnak nincs pénze első vonalbeli sztárokkal kitölteni a hiányzók helyét. Dichter edző kénytelen beérni a piacon elérhető maradék emberekkel. Olyan lúzerek kerülnek a csapatba, akik nem szereztek pontot a középiskolai idők óta, vagy pedig ott nagy sztárok voltak, de a profi észjárásra már képtelenek voltak átállni. Ha van is egy-egy erős ember, az vagy elrontja a szép akció végét, vagy nem tudja megjegyezni a taktikai utasításokat. Ilyen válogatott gárdával kell a Buffalo Bills csapatának nekivágnia a rájátszásoknak.

Stáblista:

Szereplők

Coach Dichter
Dan Heller
Connie Heller
Gerry Fullerton
Tommy Baker

Hozzászólások

Szerinted?
wrossi 2012 jún. 25. - 01:24:36
Tudok ezt-azt errõl a sportról és bizton állíthatom,hogy egy ilyen pöcs mint ez a Tommy Baker nem él meg a ligában.Ezt a sportot tiszta szívû ,õszinte emberek játszák.Lehet,hogy vannak köztük rosszfiúk és nem mind tudják megtanulni a playbook-ot,de mind tisztában vannak vele,hogy ez csapatsport.
10/10
rosso 2009 szept. 08. - 04:07:47 10/10 Előzmény poszigaz
Egyet értek! Nagyon tetszett, pedig az amerikai focihoz nem értek:)
10/10
poszigaz 2008 nov. 01. - 21:20:14 10/10
A legjobb film, amit amerikaifociról készítettek, s lehet, hogy soha nem is fognak tudni jobbat csinálni. Kiváló színészek kíváló alakításai. A világ legnézetteb mérkõzései, csapatai (nem Európában). Az európaiaknak talán hihetetlen cselekmény, de aki nézi az NFL meccseit, már láthatott érdekes fordulatokat. Többször láttam már, és furcsállom, hogy évek óta nem találkoztam ezzel a filmmel a TV-k mûsorain.