Michael Jackson: Az örökkévalóság nyomában

Bakancslistához adom
Michael Jackson : Searching for Neverland
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai életrajzi dráma, 105 perc, 2017

Értékelés:

25 szavazatból
Szerinted?

A filmben Michael Jackson utolsó testőrének elbeszélésből első kézből ismerhetjük meg a popsztár legutolsó éveinek hányattatásait: hogyan próbált elrejtőzni a nyilvánosság, egyre jobban követelőző rajongói és haszonleső családtagjai elől, hogyan küzdött meg anyagi gondjaival, és legfőképpen hogyan igyekezett három gyermekének annak ellenére is gondtalan gyermekéveket biztosítani, hogy őt magát közben egyre jobban felőrölte az erőfeszítés, hogy ugyanolyan normális életet éljen, mint bárki más.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Midnight67 2020 dec. 30. - 14:57:01
Ez valóban nagyon gyenge. Ellenben a This is it c. film remekül sikerült.
https://port.hu/adatlap/film/tv/michael-jacksons-this-is-it-this-is-it/movie-104975
olahmiki1959 2019 ápr. 09. - 14:19:47 Előzmény beldonbp
Szerintem is gyenge, erőtlen film - igazság szerint nem is nagyon értem, miért kellett egyáltalán leforgatni - ráadásul Jacko-t egy kicsit gyengeelméjűnek ábrázolják benne.
Aki eddig nem ismerte Michael Jacksont, az ebből a filmből nem fogja jobban megismerni. Sajnos...:)

2/10
beldonbp 2018 nov. 23. - 22:34:05 2/10
Nagyon gyenge film, cselekmény nulla, egyetlen pozitívuma, hogy egy szerethető Jacko-t mutat be. A főszereplő nagyon hasonlít Jacksonra, de az affektáló szinkron eléggé lehúzza.
Kniff01 2018 nov. 23. - 15:57:49
Tartalom: "A filmben Michael Jackson utolsó testőrének elbeszélésből első kézből ismerhetjük meg a popsztár legutolsó éveinek hányattatásait: hogyan próbált elrejtőzni a nyilvánosság, egyre jobban követelőző rajongói és haszonleső családtagjai elől, hogyan küzdött meg anyagi gondjaival, és legfőképpen hogyan igyekezett három gyermekének annak ellenére is gondtalan gyermekéveket biztosítani, hogy őt magát közben egyre jobban felőrölte az erőfeszítés, hogy ugyanolyan normális életet éljen, mint bárki más."