Mike Brewer: Célkeresztben

Bakancslistához adom
Frontline Battle Machines with Mike Brewer
ismeretterjesztő filmsorozat

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Mike Brewer az afganisztáni frontvonalon teszteli a tálibokkal vívott harcokban használt csúcstechnológiás brit és amerikai fegyvereket és eszközöket. Az Egyesült Királyság védelmi minisztériumának támogatásával szabadon járhat a Camp Bastion táborban és a kandahari légibázison, ahol a legújabb harcjárműveket is megismerheti. Mike teszteli többek között az SA80 lőfegyvert, az Apache támadó helikoptert és a hatkerekű Mastiff páncélozott járművet is. Amikor először repül ellenséges területre egy orvosi mentőakció keretében egy Chinook helikopteren, folyamatos tűzharcban kell landolniuk, ráadásul a pilóta a leszállás közben fejlövést kap. A brit csapatokhoz társulva járőrözni megy Helmand tartomány frontvonalára, amely jelenleg a világ egyik legveszélyesebb vidéke. A házilag készített bombákkal teleszórt falvakban járva azt vizsgálja, az új eszközök hatására milyen lett napjaink csatatere.

Egyéb epizódok:

Hozzászólások

Szerinted?
cellasto 2012 febr. 03. - 01:12:11 Előzmény hekkevo67
egyetértek..ezentúl az autókereskedõket sem nézem....
Ford Mustang 2012 jan. 13. - 01:42:17 Előzmény hekkevo67
Én azon csodálkozom, hogy mit keres jó öreg Mike barátunk, a kis pufi autókereskedõ az afgán prérin egy amerikai bázison mesterlövészfegyvereket tesztelve.
1/10
hekkevo67 2012 jan. 12. - 23:46:54 1/10
Hát gratulálok, hogy az USA megtámad egy országot, és arról készítenek egy mûsort, hogy a megtámadottakon fegyvereket tesztelnek élõben. No komment.