Mrs. Wilson

Bakancslistához adom
Mrs Wilson
angol-amerikai életrajzi dráma, misztikus sorozat, 56 perc, 2018

Értékelés:

22 szavazatból
Szerinted?

A történet az 1940-es és 1960-as évek Londonjában játszódik, ahol Alison Wilson (Ruth Wilson) boldog házasnak gondolja magát egészen addig, amíg férje halálát követően egy nő meg nem jelenik a bejárati ajtaja előtt. Állítja, ő az igazi Mrs. Wilson. Alison nem tehet mást, mint elhatározza, bizonyítani fogja házassága érvényességét és Alec (Iain Glen) iránta érzett szerelmét. A bigámista kémnek való utánajárás azonban inkább kellemetlen titkok világába vezet.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Láng László 2019 márc. 07. - 20:52:12
A Port.hu színvonala sajnos egyenletesen hanyatlik. Gondolom, spórolnak, egyre kevesebbre hárul egyre több, a jobbak elmenekülnek. A slendriánság, pontatlanság számos esetben már nemcsak zavaró, hanem megtévesztő is.
Volt már, hogy nem nyilvánosan, hanem e-mailben jeleztem korrigálandókat, kifejezetten azért, hogy ne alázzam őket nyilvánosan. Még csak válaszra sem méltattak. Az adat viszont maradt hibás, a sokadik ismétléskor is.
10/10
LalolibTV 2019 jan. 30. - 08:48:27 10/10
Tessenek már kicseréli a stáblistát. Méltatlan, hogy pont Ruth Wilson maradt ki. Ha nem tudnák, a családja történetét dolgozták fel, a nagymamáját játssza a filmben. Zseniálisan.