Nagy idők focija

Bakancslistához adom
150 perc, 2010

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

A Duna Televízió élő közvetítésben számol be a nagyváradi ünnepségről a Bodola Gyula Stadionból, amelyet az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács és a Partiumi Keresztény Egyetem Sport Klubja szervez 2010. november 13-án, 13 órai kezdettel. A rendezvény fővédnöke Schmitt Pál a Magyar Köztársaság elnöke, házigazdája Tőkés László az Európai Parlament alelnöke.
Az ünnepi megnyitó után gálamérkőzéssel emlékeznek Magyarország első vidéki bajnokcsapatára a NAC-ra. Pályára lép Erdély öregfiúk-válogatottja Magyarország öregfiúk-válogatottjával és a Patrium FC fiataljai a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia hallgatóival.
A közvetítés kommentátorai: Szepesi György, Novotny Zoltán és Knézy Jenő lesznek.
A pálya széléről Bobák Róbert és Menczer Tamás jelentkezik érdekes interjúkkal a főszereplőkkel: Buzánszky Jenővel, Jenei Imrével, Bölöni Lászlóval.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
nagyvaradi44 2010 nov. 13. - 18:39:10
Ha valami jó szûletik manapság azt hozzá nemértõk mûvészien tudják tönkretenni a "szent dilenttantizmus jegyében". Ezt a régvárt anyagot sikerült suba alatt bemutatni, nehogy a nagyváradiak népes tábora végig élvezhesse. Istenments ! Nem igazán a sokoldalú, így államfõvé is avanzsált aranyat a maga jóvoltából sohsem nyert sportdiplomata, vagy az európai úniós alelnök miatt szerettem volna megtekinteni, hanem mint lokálpatrióta szerettem volna felidézni a dicsõ sportmúltat. Sebaj azért van RTV Részletes mûsorújság, hogy megtudjuk mit mikor sugároznak az adók. Ám az elöbb említett újság nem azt írja ami a képújságban látható. Ami a képújságban látható annak ellentmond a PORT-ban közzétett mûsornak. Végsõ elkeseredésemben megkerestem a PORT-ban ezt az anyagot amelynek címe azonos Sándor Pál filmszatírájával.Minõ ötletszegénység ami címet jelenti. Megtudtam, hogy egyelõre nem tervezik az ismétlését. Fogadják megvetésemet. - Nagyváradi -