Ne várj, míg sötét lesz!

Bakancslistához adom
Black Light
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott kanadai thriller, 90 perc, 1998

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Lélegzetelállítóan izgalmas thriller, amelyben senki nem hiszi el, hogy egyedül Sharon tud segíteni az őrült sorozatgyilkos megállításában, aki sorra szedi áldozatait a kisgyerekek között.
Ismeretlen autós követi Sharont, aki balesetet szenved és elveszíti látását. Ezzel egyidőben megszűnnek az őt gyötrő látomások a gyilkosságokról. Sharon kétségbeesésében öngyilkosságra szánja el magát, ám az élet és a halál közti mezsgyén ismét megjelenik egy látomás, ami erőt ad neki, hogy visszatérjen az életbe és ismét segíteni próbálja a rendőrség munkáját. Miután a gyilkos megtudja, hogy Sharon együttműködik a rendőrökkel, ellene fordul. Mindenkit kivégez, aki kapcsoltban áll a nővel, ám Sharon, aki vakon, egyedül küzd a gonosz ellen, végül diadalmaskodik.

Stáblista:

Szereplők

Sharon Avery
Frank Schumann
Dr. Anna Godard
Larry Avery
Tévés újságíró
Mrs. Atwood

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
agyatlanzombi 2020 máj. 01. - 21:56:35 1/10
Lélegzetelállítóan izgalmas thriller??? Ez?? Amelyben senki nem hiszi el, hogy egyedül Sharon tud segíteni az őrült sorozatgyilkos megállításában... Na ez igaz... vakon és ostobán legyőzi a gonoszt a "látnok"... Félelmetesen gagyi. Agyi-emlékezet-letapogató gép? A legócskább fantasy sem mer feldobni ilyet, ez meg állítólag komoly krimi. Abszolút felejtős.
10/10
georgia57 2009 aug. 31. - 10:55:26 10/10
nekem tetszett a film ,egyszerû izgalmas krimi,végül is a pontok szerint másnak is tetszik