Óriáspókok

Bakancslistához adom
Spiders
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai katasztrófa film, 94 perc, 2000

Értékelés:

21 szavazatból
Szerinted?

Marci, az ufómániás diák szemtanúja lesz a Solaris űrhajó becsapódásának. A fedélzeten a megcsonkított asztronautákon kívül apró pókféle rovart találnak, ami az emberbe rakja a petéit. A kormány emberei elől Marci és két barátja elrejtőznek a laboratóriumban, ahol tiltott, idegen eredetű DNS-sel kísérleteznek. Céljuk "előállítani" egy mutáns pókot, az Anyóst. Az Anyós petéi azonban idő előtt kikelnek, és azonnal élelem után indulnak. Az épület fogságában a három barátnak meg kell küzdenie a gyilkos teremtményekkel és őrült teremtőjükkel, Mr. Gray-jel.
Forgalmazó: Best Hollywood

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
tomiloki 2010 máj. 09. - 16:28:17 10/10
sokat nem nyertem vele én se de 1 nek elment 10 et adtam ér vagy 6 ot a 2. legjobb pókos film
myrcy 2007 febr. 03. - 17:33:01
Vazze! Ez a film tényleg írtõ gázturbina horror kategóriában, de vígjátékban top....:D a szendeszunda pápaszemes lánykából a végére GIJane lesz, rakétalövõvel a vállán, egy helikopterbõl kilógva!
Kira!
andromedes 2006 szept. 19. - 21:56:17
Hát megnéztem. Sokat nem nyertem vele. Ez a legelcseszettebb film, amit valaha láttam, de komolyan. Akkora baromságok vannak benne, ami már komolyan idegesít. A minden baljós jel ellenére bemennek egy olyan bázisra, ahova egy hülye újságíró se menne be. A horrorisztikusnak szánt jelenetek nevetségesek, a film teljesen értelmét veszti a végére: óriáspók elõl menekülõ, saját lábukban elesõ emberek, rakétavetõvel felszerelt, utcán felejtett helikopter, rakétavetõzés halálos pontossággal !fél kézzel! kötélen lógva. Na ezt utánozzátok. De viszont vígjátéknak nem utolsó ;)!