Paradise City

Bakancslistához adom
15 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai akcióthriller

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
DUNAWÖLD jan. 24. 21:37:19
Tanacstalan vagyok, nem vettem észre, Bruce Willis mikor bukkant fel.

Amikor a kiscsaj az infrapöttyöt porolja le magàrol, mint valami macska, arra gondolok, hogy aki ilyen hülye, az ne szaporodjon

Így is lett. Mellesleg
[spoiler nagyobb buli a hotelszobaban kilőni, mint a nyílt utcàn ? [/spoiler] Nem értem a megoldás kiválasztását.
A Hawaii strandokból kevés látszik, pazar drón- panorámafelvételeket vàrtam.
DUNAWÖLD jan. 24. 21:06:19 Előzmény nefefe
***Travolta személye némiképpen feldobta a filmet, de nem tette jobbá. A szép természeti képek valamelyest javítottak az egészen.***
Döntsd már el...
Hawaii miatt megnézem, nosztalgiázom egyet. Nem sok esélye, hogy még egyszer eltöltök itt 2 hetet ☹️
Mert rohadt messze van, nem éri meg az a 20 ezer km vagy mennyi, átszállásokkal. Akkor inkább a Krím, ami ráadásul több okból is közelebb áll a szívemhez.
4/10
kaloz44 2023 dec. 31. - 06:01:54 4/10
A színészi teljesítmények borzalmasak és nagyon nehezen tudott a film lekötni.. nem azt mondom hogy nézhetetlen de könnyen felejthető.
6/10
nefefe 2023 okt. 29. - 07:06:21 6/10
Félve álltam neki megnézni ezt a filmet, ugyanis mostanában ahol Bruce Willis neve megjelenik a stáblistában, az általában nem jelent jót. Ennek ellenére elég jól indult, --- spoileres --- gondoltam, ennyi volt BW szerepe, csak a neve kellett a filmhez, bár az is felmerült bennem, hogy nem ússzuk meg ilyen könnyen. A történettel nem is lenne baj, elég érthető és magyarázható volt, de a film második felétől nagyon átcsapott egy kiszámítható B-kategóriába. Volt itt minden, kultúra, néprajz, misztikum, akció, romantika és még ki tudja mi minden… Az, hogy a meglőtt szereplők milyen jól viselték sérüléseiket, milyen fürgén futottak átlőtt lábbal, harcoltak pár golyóval a testükben, már meg sem lepett. Travolta személye némiképpen feldobta a filmet, de nem tette jobbá. A szép természeti képek valamelyest javítottak az egészen. Felejthető film, nem túl erős szereplőgárdával. Egyszer meg lehet nézni. Ja, és a szereplők fontossági sorrendben – Blake Jenner (Ryan Swan), Praya Lundberg (Savannah), John Travolta (Buckley), Stephen Dorff (Cole)… és utána a többiek.