Erre várunk '94 óta: Travolta és Bruce Willis újra közös filmben!

A Paradise City előzetesében ismét farkasszemet néz egymással a Ponyvaregény két ikonikus sztárja.

A 67 éves Bruce Willis és az egy évvel idősebb John Travolta utoljára 1994-ben néztek farkasszemet egymással a Ponyvaregény emlékezetes vécéről kijövős jelenetében. Azóta sajnos nem szerepeltek többet közös filmben, hiába adta volna magát, hogy Hollywood két népszerű akciósztárja egymás ellenségeként, vagy egymás szövetségeseként legyen látható a filmvásznon...

Ezt a súlyos mulasztást orvosolja most a Saban Films:

Bruce Willis az utolsó filmjei egyikében, a Paradise Cityben Travoltával csap össze Hawaii szigetén!

Willis ezúttal egy halottnak hitt fejvadászt alakít – aki nagyon is él. Sőt, összetűzésbe keveredik egy nagymenő alvilági fickóval, aki ezer szállal kötődik a drogkartellhez (ki más alakítaná ezt a karaktert, ha nem a kopasz Travolta), így elkezdődik egy látványos haddelhadd. Íme az előzetes:

Az amerikai mozikban november 11-én debütáló Paradise Cityt Rémálom az Elm utcában 3., A maszk és a Végképp eltörölni atyja, Chuck Russell rendezte, így remélhetőleg nem lesz olyan bóvli kategóriás a végeredmény, mint szegény Bruce Willis utóbbi 10 évben forgatott filmjei.

Az, hogy idén ősszel mozikba kerül a Paradise City, nem azt jelenti, hogy Bruce Willis újabb akciófilmeket fog forgatni. Ahogy azt korábban mi is megírtuk itt a PORT.hun, a színészt afáziával diagnosztizálták, és ezért felhagyott a színészettel. (Az afázia egy nyelvi zavar, amely stroke, baleset, agydaganat vagy egyéb betegség következményeként alakul ki. Az afáziás betegek nagy része mindent tud és ért, csak képtelen megfelelően válaszolni. A magyar színészek közül Kulka János küzd afáziával.)

(via People)