Raymond Blanc a királyi botanikus kertben

Kew on a Plate
angol főzőshow, 2015

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?
A világ legfontosabb botanikai központja vadonatúj konyhakertté alakul, amint Kate Humble és a Michelin-csillagos séf, Raymond Blanc a londoni Kew Gardens-ben, azaz a Királyi Botanikus Kertben ver tábort.
Raymond és Kate a természetes alapanyagok és egyedi ízek iránti életre szóló szenvedéllyel főznek a Kew Gardensben termett csodás zöldségek felhasználásával, miközben érdekes történetekkel szórakoztatnak a lóbab csempészekről és az első ananász Egyesült Királyságba érkezéséről. Ismerjük meg a zöldségek történetét, mely olyan gazdag és színes, mint az étel maga, és vegyük észre a bennük rejlő ízek titkát.

Évadok:

Stáblista

Hozzászólások

Szerinted?