Rosamunde Pilcher - Álmaim férfija

Bakancslistához adom
Rosamunde Pilcher: Der Mann meiner Träume
német romantikus dráma, 88 perc, 2007

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Sandra Harrison egyedüli lánya és örököse egy nagy múltú vállalkozó családnak. Apja, a golftermékeket gyártó cégtulajdonos meg van győződve róla, hogy lánya évek óta üzemgazdasági szakon tanul, és majd egy nem is túl távoli napon át is veszi a cég vezetését.

Sandra pedig valójában orvostanhallgató, és már a megszerzett diplomájával tér vissza apja 60. születésnapjára Cornwallba.

Ez alkalommal szeretné bemutatni szüleinek barátját, Albertet, aki szintén végzett orvos. Sandra anyja természetesen mindezekről tud, és ragaszkodik hozzá, hogy a lánya a születésnapi parti után tiszta vizet öntsön a pohárba.

Ugyanis az apa nem csupán a lánya szakmai karrierjét tervezte meg, hanem már azt is eltervezte, ki legyen a veje, Brian, egyik üzlettársának az unokaöccse, Sandra ifjúkori szerelme.

Úgy tűnik, Walter tervei meg is valósulnak. Ahogy a születésnapi partin Sandra és Brian találkoznak, a régi érzések újra felelevenednek. Sandra anyja mindezt aggódva szemléli, mert tisztában van vele, hogy Brian érzéseinek nem sok köze van a romantikához, csupán a gazdasági haszonszerzés motiválja. Albert igen frusztráltnak érzi magát és rövid időre Rachellel, Sandra megözvegyült sógornőjével keresne valamilyen kapcsolatot.

Hogy teljes legyen a káosz, Walter szívrohamot kap -, miután Sandra közölte vele, hogy orvosi egyetemet végzett. Walter megkéri a betegágyánál a lányát, hogy az ő távollétében vezesse a céget és a fontos döntéseket is hozza meg.

Sandra ebben a helyzetben tehetetlen, ezért segítséget kér Briantól. Ez a férfi számára a legmegfelelőbb pillanat, hogy magát nélkülözhetetlennek állítsa be, ezáltal az igazi tervei - a cég átvétele -, megvalósítható lenne. Sandra nem látja át a hamis játékot, ezért Albert csalódottan visszamegy egyedül Londonba. Hosszú az út, míg Sandra rájön, hogy Briant csak a cég megszerzése motiválja…

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Sandra Harrison
Albert Woolbridge
Deborah Harrison
Walter Harrison
Rachel Harrison
Brian Macintosh

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
grosz_i 2023 márc. 24. - 17:21:47 10/10
Az újszigorúan előírt és betartott regula szerint képek nem, viszont a képeket bemutató link feltehető a port.hu-ra. Íme a filmhez tartozó képsorozat linkje: https://www.kino.de/film/rosamunde-pilcher-der-mann-meiner-traeume-2007/
10/10
grosz_i 2022 okt. 30. - 19:35:01 10/10
Egy-egy kép a filmből...
10/10
grosz_i 2022 okt. 30. - 19:34:30 10/10
Egy-egy kép a filmből...
10/10
grosz_i 2019 máj. 24. - 08:55:25 10/10

Sandra Harrison egyedüli lánya és örököse egy nagy múltú vállalkozó családnak. Apja, a golftermékeket gyártó cégtulajdonos meg van győződve róla, hogy lánya évek óta üzemgazdasági szakon tanul, hogy egy nem is túl távoli napon átvegye a cég vezetését.
Sandra pedig valójában orvostanhallgató, és már a megszerzett diplomájával tér vissza apja 60. születésnapjára Cornwallba.
Ez alkalommal szeretné bemutatni szüleinek barátját, Albertet, aki szintén végzett orvos. Sandra anyja természetesen mindezekről tud, és ragaszkodik hozzá, hogy a lánya a születésnapi party után tiszta vizet öntsön a pohárba.
Ugyanis az apa nem csupán a lánya szakmai karrierjét tervezte meg, hanem már eltervezte, ki legyen a veje: Brian, egyik üzlettársának az unokaöccse, Sandra ifjúkori szerelme….
Hosszú az út, míg Sandra rájön, hogy Briant csak a cég megszerzése motiválja…