Sleep Dealer

Bakancslistához adom
amerikai-mexikói sci-fi, 90 perc, 2008

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
tiadam 2010 jan. 15. - 03:18:15
Nekem tetszett. Van sztorija, ami jó is, kis scifi, kis hétköznap, jó színészek és egyszer sem volt hollywood hangulatom. Nem mintha gond lenne, de én például még nem láttam olyan világszínvonalú filmet, ami Mexikói vagy dél amerikai. Igen kevés van, ezt viszont eltalálták. 10/10
johnnyjungle 2009 okt. 22. - 00:03:52 Előzmény dagobratyo
Abszolút osztom elõttem szóló véleményét.
De szerintem nem a sci-fi vonalra erõsítettek a készítõk, éppen ez az, ami miatt nem lett egy erõltetett sci-fi a filmbõl.
Van sztori (még ha nem is bonyolult), van egy kis szifi fíling is, de pont amennyi kell az utópisztikus hangulathoz és az is színvonalas - még a jobb amerikai filmek mellett is megállja a helyét.
A színészek valóban nem ismertek - hogy is lennének? - de amit kell, azt hozzák. Jó a zene, szerintem még széles rétegben is!
Mindenképpen megnézem moziban, mert megérdemlik, hogy jegyet vegyek rá. 100x inkább, mint Michael Bay meg a Trafo termékei, amibõl még biztos lesz vagy 6 rész..
7/10
dagobratyo 2009 szept. 12. - 19:48:37 7/10
Nos, nem szokványos sci-fi az biztos.
Viszont érdekes, és nem ipari hulladék, meg agy nélküli történet.
Eleve mexikói, ez már felcsigázza az embert.
Az alapötlet baromi jó: távmunka gépre kötve, kicsit mexikói mátrix. Ez van nyakon öntve drámával, szerelemmel (nem vészes), USA - Mexikó még durvább viszonnyal.
Limitált büdzsé, okos CG (nem zavaróan gagyi).
Sajna a tempó kissé lassú és a szereplõk (karakterek) nem alkotnak maradandót, de egy nézést tutira megér minden sci-fi kedvelõnek.