Számít még a szív

Bakancslistához adom
The Ponder Heart
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai filmdráma, 91 perc, 2001

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

A '20-as '30-as évek Amerikájában járunk, Clay Countyban. Az álmos és kicsi város legtehetősebb emberei Sam Ponder, valamint a fia és örököse, Daniel. Ám amíg az édesapa folyamatosan unszolja a fiát, hogy próbáljon a világi dolgokra koncentrálni és sajátítsa el az üzlet minden fortélyát, addig Daniel két kézzel szórja a pénzt. Szerencsére azonban csupa jótékony dologra.
Forgalmazó: UIP-Duna Film

Stáblista:

Szereplők

Daniel nagybácsi
Edna Earle Ponder
Bonnie Dee Peacock
Ponder nagypapa
Narcissa Wingfield
Ovid Springer
Dorris Grabney

Hozzászólások

Szerinted?
tramonto 2015 ápr. 11. - 20:00:27 Előzmény olahmiki1959
Eddig azt hittem egyedül vagyok az ilyen kommentekkel kapcsolatban. Én is csak a filmre vagyok kíváncsi, sõt még azokat is szûröm - tiszteletben tartva az ízlések és pofonok kérdését - a hozzám közel álló érdeklõdéskörûek véleménye szerint. A szinkronnal kapcsolatban, ami lehet fontos valamilyen sorrendben, én is voltam úgy, hogy kedvenc sorozatom fõszereplõjének szinkron hangja (többnyire elhalálozás miatt) megváltozott, és nekem nem igazán jött be, sõt irritált az új hang, de a film tartalmi lényegén nem változtatott. Ezért nem írhattam azt, hogy a film nem nézhetõ. Szóval aki már látta, milyen is ez a film? Mert még errõl nem olvastam én sem.
olahmiki1959 2015 jan. 07. - 06:50:43
Gyerekek!
Összetett kézzel könyörgöm, milyen A FILM?!!!
Nem a szinkron, a film!
Érdemes megnézni, jó, izgalmas, tanulságos, humoros, megragadó, elgondolkodtató, vagy milyen?
Mert errõl eddig egy szó sem esett...
Tudom, ne siránkozzak itt, hanem inkább nézzem meg...:)
Igaz.
Csak én szeretem meghallgatni mások véleményét is, - különösen ilyen rokonszenves kommentelõkét, mint amilyenek Ti vagytok... khm... - mielõtt nekikezdek egy filmnek.:D
Bocsi...
Edmond Dantes 2014 jan. 18. - 11:05:53 Előzmény jeffero
Ma este vetítik ezt a filmet TV2-n. Nem biztos h felveszem (élõben éjjel pláne nem nézem meg), de a szinkronnal kapcsolatos megjegyzéssel teljesen egyetértek. Képtelenség h kommentek sokasága addig terjed csupán h "sz@r a szinkron" és ezt ragozzák unos-untalan me g XY szinkronprodukcióját.. Szabad, csak köze nincs ahhoz h milyen a film maga. Tudtommal itt filmeket szokás/érdemes kommentelni és nem a szinkront. Én már csak maradok filmek kommentelésénél...kivéve most.
jeffero 2011 jan. 03. - 03:06:01
Emlékeztem erre a filmre, legalábbis az elejére, mert egyszer régebben, valószínûleg egy másik csatornán, talán a Duna TV-n belenéztem, de valamiért nem néztem végig.
Így most nagyon örültem, hogy a Movies24 csatorna újból leadta. November közepe óta van meg ez a csatornám, de sokkal többet ér, mint bármely másik, minden héten van jó pár film, amit érdemes megnézni, ill. akár felvenni is. Nem tudom meddig lesz meg ez az újdonság varázs, de gondolom január 3-tól az új mûsorstruktúrával csak lesz mindig valami új film.

Peter MacNicol-t általában kedvelem, itt is remekelt, anno még az Ally McBeal sorozatban szerettem meg.

A szinkront illetõen szerintem nem volt annyira rossz, talán az elején, de utána meg lehetett szokni. Ha felhangosított tévén nézed, bántó lehet a fülednek, de próbáld lehalkítani, vagy fejhallgatót használj, úgy biztosan jobb lesz.

Én inkább értékelem a dolgokat, próbálom nem elítélni, hisz a Movies24-en látható filmek többségét valószínûleg soha nem fogják kiadni dvd-n, ezért is adják olyan sokszor, emiatt is tetszik a csatorna, mert pl. a TV2/RTL Klub párossal szemben itt nem kell sokat várni ismétlésre, akár már pár órán vagy 1-2 napon belül levetítik újra.

Néhány film rossz vagy rossznak tûnõ szinkronja miatt elítélni az egész csatornát és kitörölni a csatornalistából embertelen, szívtelen lépés, mert igenis vannak jó szinkronok és jó filmek, amiket kár kihagyni. És próbáld pihentebben, egy nyugodtabb idõpontban megnézni (vagy vedd fel és nézd vissza késõbb), mert lehet, hogy pont akkor kapott el ez a bosszankodás, amikor egy nehéz munkanap után ültél le valamit nézni, és kaptál egy filmet igénytelen hangokkal. Hát örüljünk, hogy legalább leszinkronizálják és leadják. Emellett én azt tartom, hogy érdemesebb választás alapján nézni filmeket, esetleg utánanézéssel itt a port.hu-n és más mûsorújságok adatlapjain, fórumjain, ha tudsz angolul, akkor az IMDb-n is, tehát többet nyersz vele, ha nem kapcsolgatsz esténként, hanem odaülsz idõre, amikor akarsz, ráérsz és senki sem zavar.

Egy másik filmnél írtam a feltételezésemet, hogy elõfordult, jó szinkronnal adtak valamit, de csak pár vetítés erejéig, és aztán 1-2 héttel késõbb jött a csatorna saját, gyengébb szinkronja. Tehát érdemes figyelni az újdonságokat, és ha tetszik, vedd fel, hátha utána már nem lesz olyan, mint elõször.
Patko Bandi 2010 febr. 27. - 18:15:19 Előzmény laborador
Csatlakozom - hátha olvassa valaki a movies-tól - hogy a szinkron egyszerûen MINÕSÍTHETETLEN, ettõl még a felirat is jobb lenne. Néha akadna egy-egy film amit megnéznék, de pár napja már ki is vettem a csatornalistámból ezt az adót, annyira idegesítõ, rossz, szánalmas, bosszantó stb. az egész. (ettõl csak egyvalami rosszabb, a mindenhol rádtörõ, ordító reklámok tömege)
1/10
laborador 2009 nov. 21. - 18:17:59 1/10 Előzmény oeruelt
Ezt a borzadályt idén még négy alkalommal el kell kerülni!!!
oeruelt 2009 nov. 16. - 20:17:37
A már lassan megszokottá váló ratyi szinkron ismét elûzött. Komolyan, mint egy kisvárosi, rossz amatõr olvasópróba... Szégyellje magát az egész kompánia!
Roly 2009 máj. 30. - 17:17:58
itt fél centis jégdarabok potyognak, inkább tv :D
offtopic
bourne 2009 máj. 30. - 14:23:30
megfogadom tanácsod és mivel éppen jött egy rándulási lehetõség kihasználom :)))))
köszi :)))
Zombecz 2009 máj. 30. - 13:10:44 Előzmény bourne
Inkább kirándulj egyet, ha épp nem esik az esõ.:-)

Ha fáradt vagy, de még nem alszol be könnyedén filmeken, akkor ez belefér. Picit lassú, de nem rossz. Helyenként banális, de az ötlet alapvetõen jó. Igazi 'délutáni tv film".
bourne 2009 máj. 16. - 08:34:26
látta valaki? érdemes lesz nézni, vagy inkább keressek valami más programot ???