Szellemképtelenség

Bakancslistához adom
Ghosts Can't Do It
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai romantikus vígjáték , 90 perc, 1989

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

Egy szép fiatal özvegy elhatározza, hogy életre kelti férjét, akinek türelmetlen szellemétől hajtva beutazza a világ legegzotikusabb szegleteit, hogy tökéletes testre leljen, mely alkalmas lehet egy reinkarnálódó lélek befogadására. Az út során találkozik mindenre elszánt banditákkal, egy jószívű boszorkánnyal és egy kapzsi mágussal, akik nemcsak pénzét, testét is meg akarják szerezni.

Stáblista:

Szereplők

Katie O'Dare Scott
Winston
Lisabeth

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
kybuck ápr. 05. 21:20:37
Semmi másról nem szól, minthogy Bo Derek férjura, a magát rendezőnek képzelő John Derek kiélje voyeurizmusát, és körbemutogassa vonzó nejét a nagyérdeműnek. Ehhez kreáltal ezt a filmnek kinéző blődlit alibinek író-rendezőként, jól meg is bukott.
németh zsolt 2014 márc. 27. - 14:53:18
Maga a film nem sokat ér szerintem, de Bo Derek 10 pontos csaj, mármint nem színészileg.
Elendril 2008 júl. 27. - 19:44:58 Előzmény georgia57
Annyira nem jó a film... Kicsit furcsa volt, hogy a nõci pucér itt-ott a filmben (és a játéka helyett azon van a lényeg), rémlett, hogy nem akárki, de a neve nem ugrott be. Most már látom, hogy Bo Derek "õsi" szexszimbólum az egyik fõszereplõ :) A jelzõ nem csúfolódós! :)
Elen helyett ricu voltam.
georgia57 2008 febr. 25. - 23:07:48 Előzmény Wincike
köszönöm az ismertetést ,szerinted jó a film?
4/10
Wincike 2007 okt. 29. - 06:57:06 4/10
Egy szép fiatal özvegy elhatározza, hogy életre kelti férjét. Férje türelmetlen szellemétõl hajtva beutazza a világ legegzotikusabb szegleteit, hogy egy tökéletes testre leljen, mely alkalmas a reinkarnálódott lelek befogadására. Útja során könyörtelen „felvásárlókból” álló csoportba botlik; a jószívû boszorkány és a kapzsi bûvész nemcsak a pénzét de a testét is meg akarja kaparintani.