Szelleműzők klubja

Bakancslistához adom
The Ghost Club
amerikai családi film, 85 perc, 2003

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Emlékszel még amikor a csodák a küszöbön vártak rád? Amikor az elhagyatott ház az utca végén tele volt szellemekkel és manókkal? Amikor a képzelet óriási találmányokat szült, hogy az álmok valóra váljanak? Négy gyereknek most létre kell ezt hoznia. A csapat tudomást szerez Carolynról, a fantomról, aki a közeli erdőben kisért. A szellemvadász Carrie azonnal meggyőzi barátait, hogy cserkésszék be és fogják el a szellemet. Amikor a feltaláló Jessie egy elmés szerkezetet tervez, hogy csapdába csalják a szellemet, megszületik a Szelleműzők Klubja. Azonban fekete felhők gyülekeznek az égen, amint Carrie és testvére Chris rájön, hogy anyjuk elvesztheti a családi fagylaltüzletet egy kegyetlen befektető miatt. A rossz kilátások ellenére összefognak és egy tervet eszelnek ki, hogy legyőzzék a gonosz üzletembert. Képesek lesznek erre? Egy kis szerencsével, valamint a szellem segítségével talán sikerülhet.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
gjorg 2009 aug. 13. - 17:15:13 4/10
A négy "szellemûzõ" (balról jobbra):

- elõl: Brittany Robertson és Michelle Ashton
- hátul: Clayton Griffin és Lindley Mayer
4/10
gjorg 2009 aug. 13. - 16:56:46 4/10
A történet aranyos, meglehetõsen rossz szereplõk játékaival. Különös tekintettel a szinkronra!

A történet azt mutatja, hogy gyerekek szemszögébõl nézve hogyan is szeretnének megmenteni anyjuk boltját. A karkötõ csak szín a történetben, amit a végén összehoznak. Gyakorlatilag nem csak a szellemmel foglalkoztak, hanem az anyjuk boltjának megmentésével is, ami ugyebár már ki is derült: a történet és a filmcíme nem egyezik egymással szemben...

4*
AvatáR Gil Maerth 2008 nov. 23. - 12:02:52
Egyszerû kis film. egyszerû történet, semmi extra vagy figura.
nekem aztán mégis eszembe jutott pár gondolat.
hogy a nagy terület és az apró kalandok (hisz az ûzés nem tartott tovább 10 percnél) megalapozhatnak egy fiatal életet. És hogy Amerika teljesen más kulturával rendelkezik mint mi.
Ott a faházikó építés mindennapos, meg a csellengés baromi nagy területen (Tolna- Baranya).
Nálunk hol van ilyen? :(

Ott még egy gyermekeit egyedül nevelõ, majdnem munkanélküli nõ is 2 kocsit tart fenn, meg tud gondoskodni X gyerekrõl.
Persze ezért teljesen más tészta az OTT, meg az ITT.