Szenvedélyes bűnök

Bakancslistához adom
Crimes of Passion
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai filmdráma, 104 perc, 1984

Értékelés:

22 szavazatból
Szerinted?

Joanna Crane ruhatervező, mégpedig egyike a legkiválóbbaknak, s mégis, egész lényét valami misztikus titok lebegi körül. Napközben maga a megközelíthetetlen tökély. Éjszakánként viszont China Blue néven ő a pornónegyed legmenőbb prostija, aki a legextrább igényeknek is örömmel eleget tesz. Feltűnő jelenség, így nem csoda, ha többen is figyelik. Az egyikük egy megszállott utcai prédikátor, aki a bűnös élet ellen szónokol, de még a legzűrösebb kuncsaftoknál is vadabb hátsó szándékai vannak. A másik viszont megbízásból kíséri minden lépését: a divatszakmán belül is szemet szúrt a jól szituált hölgy kettős énje és tisztán szeretnének látni. Az alkalmi detektív eddig azt hitte, boldog házasságban él, de most tótágast áll körülötte a világ.

Stáblista:

Szereplők

Joanna Crane
Peter Shayne atya
Amy Grady
Bobby Grady
Donny Hopper

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
retrojedi 2014 jún. 12. - 02:05:17 9/10 Előzmény fordjee
Biztos arra a jelenetre gondolsz, ahol Kathleen Turner visszaadja a zsarunak a gumibotot... Azért Rick Wakeman - Eastern Shadows c. zenéje is kellett hozzá, de így tényleg ütõs lett.
fordjee 2010 aug. 11. - 09:38:26
Az utolsó kb. 45 percet láttam belõle, Kathleen Turner nagyon szexi volt benne. Kicsit bizarr filmnek tûnt nekem, pont egy szeretkezésre kapcsoltam a filmre, ami nem volt mindennapi, kicsit extrém volt.
De a legjobb az utolsó mondat volt, ami elhangzott a filmben:)