Táncábránd

Bakancslistához adom
Fancy Dancing
angol-kanadai vígjáték, 91 perc, 2002

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

A harmincegynéhány éves, elvált Asa (Jason Priestley) arról álmodozik, hogy ő lesz a következő Frank Sinatra. A valóságban azonban csak kevés karrierlehetősége van. Asa fia láthatási jogáért küzd, miközben szembe kell néznie azzal, hogy nagyra vágyó álmait talán végleg fel kell adnia. Ekkor Billy nevű nagybátyja (Dave Thomas) munkát ajánl neki a reklámszakmában. Vajon ez nagy változások kezdetét fogja jelenteni?

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
s.palffy 2009 okt. 11. - 19:09:20 Előzmény motox
Ha ez még mind nem lenne elég,3-dik napja csuszik a hang a pasas nöi hangon beszél és forditva trehány banda.Nem hiszem el,hogy nincs senki aki figyené azt,hogy rendben van-e minden vagy sem?Szörnyü az egész..
motox 2009 szept. 05. - 11:14:16 Előzmény Newsee
Szeretném megtudni, hogy ez a csatorna az ismétlések csatornája? Ezen a héten minden nap látható volt a "Frigy vagy nem frigy" Jó egy éve láttam egy másik csatornán: egyszer nézhetõ film. Belenéztem itt is és ... ! Micsoda szinkron! Micsoda sz.. hangok! Semmi fonetikai tudás, agyonbagózott, repedt fazék hangok! És valóban: ugyanazok - a szinkronrendezõ haverjai!- hallhatók minden agyonismételt filmben. /Perry Mason, Sose felejts el!,Mûholdak és meteorok stb. stb./ Tudom: mi csak fizetünk és mérgelõdünk! Kerestem: hol lehetne a "csatorná"- val kapcsolatba lépni, nem találtam. Mert ezt az oldalt ÕK nem olvassák!
Newsee 2009 aug. 29. - 08:14:00 Előzmény vitkovits
Gondolom, ugyanazok és ugyanott, akik és ahol a Hallmark szinkronjait. Ugyanaz a kaptafa :((
Amikor a párom kapcsolgat az adók között és én nem látom is, már a hangból fel lehet ismerni, hogy a két csatorna közül az egyikre került :(((
vitkovits 2009 aug. 28. - 17:32:32
Ki kéne deríteni, hogy hol készítik ezeket a szinkronokat. Nyilván amatõrök, utcáról bejött emberek, vagy haverok,fillérekért, pl. kétezres órabérért (forint). Lehet, hogy egy panellakásban, mert kísértetiesen hasonlít a színvonaluk a rossz pornószinkronokéhoz. (Na nem mintha néznék olyast, dehogy!)
1/10
laborador 2009 aug. 28. - 15:28:03 1/10 Előzmény bzsuzsa88
Azt hittem hogy csak engem idegesít ez a fos szinkron, amit itt elkövetnek! Persze elég lenne agyonlõni a szinkronrendezõt, mindezt csak figyelmeztetésként, és és példamutatásnak:)
bzsuzsa88 2009 aug. 24. - 10:59:46 Előzmény oeruelt
Teljesen egyetértek veled,a Movies24 szinkronja valami eszméletlen szar,az embernek elmegy a kedve a nézésétõl!
Az meg,hogy van olyan film amit mióta megalakult a csatorna 2éve heti 3szor vetitenek le,szerintem kicsit sok,ok ismételjünk na de ennyiszer minek????
oeruelt 2009 aug. 18. - 09:06:53
Belenéztem, nem tudom milyen film, de könyörgöm, azt a társaságot, amelyik a movies24-nek a szinkront csinálta hozzá, verjék agyon egy mikrofonállvánnyal, aztán égessék el a kópiákat/merevlemezt!
Elõre is köszönöm az emberiség nevében.