Tibeti jógik

Bakancslistához adom
The Yogis of Tibet
80 perc, 2002

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

A Jógi olyan személy, aki éveket tölt magányos elvonulásban, testet-lelket átalakító titkos gyakorlatokat végez, és ezek segítségével rendkívüli módon képes uralni testét és szellemét.
A jógik közül néhányan, bár valaha a világ legvisszavonultabb emberei voltak, most páratlan őszinteséggel lépnek elő, hogy megmenthessék ezeréves örökségüket az utókor számára.
E Jógik tiszteletére készült ez a film.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Humpy 2008 aug. 06. - 07:09:19
Tényleg, a belsõ béke megtalálása lehet az élet célja. Az utóbbi idõkben jöttem rá, ha kinn vagyok a természetben EGYEDÜL, akkor ezt nem kell sokáig keresgélni. Ha ketten, hárman vagy még többen vannak a szabadban akkor vmi azonnal megváltozik. Az is klassz, de nem ugyanaz. Ez az erõforrás/béke az ember és a természet között olyan õsi, h mindeki átélheti aki ehhez a fajhoz tartozik. Csak el kell távolodni a kényszerû emberi forgatagtól pl a Nagykörúton. A nagyváros csak energiát szív el, én így látom.

Van olyan, h valaki belsõ békével születik és nem kell keresnie?melyeket eddig a legnagyobb titokban tartottak. na, nem azért, mert így tartotta kedvük, hanem azért, mert vannak dolgok, melyekkel az ember nem tud mit kezdeni addig, amíg meg nem találja a belsõ békéjét.
Humpy 2008 aug. 06. - 06:58:56
Sajnos, a filmet még nem láttam.
A dalai láma csapongó gondolatai annak lehet a következménye, h elhagyta azt a világot amelybe beleszületett. A nyugati civilizáció hatása alól õ sem tudja kivonni magát, úgy látszik. :)