TIFF 2011

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Minden évben egy hétig Kolozsvár a filmvilág közepe. Idén is így volt ez június 3-12 között. Ekkor rendezték meg az Erdélyi Filmfesztivál tizedik kiadását a kincses városban. 44 országból 220 filmet vetíettek le ez idő alatt a kolozsvári mozikban. Jacqueline Bisset színésznő volt a filmfesztivál (TIFF) idei díszmeghívottja, aki a nemzetközi filmművészethez való hozzájárulásáért vett át díjat, de kiemelt helye volt a fesztiválon a román filmes újhullám bemutatásának, és nagy érdeklődés fogadta a magyar napot is.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
adamnagysweetmovie 2011 júl. 22. - 22:43:41 Előzmény adamnagysweetmovie
adamnagysweetmovie 2011 júl. 16. - 15:05:14 Előzmény adamnagysweetmovie
Ja és bocs a TIFF-nek, hogy ezzel a magyar nagytakarítással szóba hoztam, csak példaként tettem. A TIFF egy nagyon jó kis (nagy) fesztivál. A magyarországi meg majd kiderül, milyen lesz. Ha olyan mint a TIFF, az jó lenne - bárcsak annyira független és sokszínû lenne.
De bármilyen is lesz, ne felejtsük el, hogy egy reset-gombbal hozták létre.
adamnagysweetmovie 2011 júl. 14. - 23:20:31
Bocs, a TIFF Titanic és a Filmszemle egyben, hazai és nemzetközi egyszerre. Gondolom ezért kellett eltakarítani az új A-kategóriás fesztiválunk útjából mindkettõt. Kár. És fõleg kár, hogy így.
adamnagysweetmovie 2011 júl. 14. - 23:14:13
TIFF, olyan mint a Titanic nagyban. Most meg még olyanabb, hogy a Titanicot megfúrásán dolgozik a Búvárkundászati Minisztérium.