Transformers Mentő Botok

Bakancslistához adom
Transformers: Rescue Bots
6 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai-kanadai animációs sorozat, 2011

Értékelés:

20 szavazatból
Szerinted?

A fiatalabb Transformers rajongók igazán örülhetnek, hiszen a sorozat legújabb részei nekik szólnak. Az egyes epizódok úgy tanítanak meg minket a biztonságra, és úgy hívják fel a figyelemet a ránk leselkedő veszélyekre, hogy közben remekül szórakozhatunk. Hőseink egy nagyon fontos küldetést teljesítenek, az emberiséget kell megvédeniük, miközben nagyon sokat tanulnak az emberekről is. Egy titkos, és technológiailag nagyon fejlett szigeten állomásoznak, és szövetséget alkotnak egy családdal, aminek tagja egy rendőrfőnök, egy tűzoltó, egy pilóta, és egy mérnök. Cody segítségével, aki a család legfiatalabb tagja, főhőseink fenntartják a rendet és a békét, és megtanulják mit is jelent igazi hősnek lenni.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Dani Burns
Cody Burns
Charlie Burns főnök
Kade Burns
Graham Burns
Heatwave
Doc Greene

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
Vrahno 2013 júl. 29. - 13:42:48 8/10
Viszont ha minden igaz, a Mentõ Botokból lesz még egy évad, tehát nem most azonnal fogják befejezni. Sõt elképzelhetõ az is, hogy az új sorozat ennek a folytatása lesz.
8/10
Vrahno 2013 júl. 29. - 13:26:52 8/10
Jött a hír, hogy a Hasbro abba akarja hagyni a rajzfilm gyártását. A jó hír, hogy lesz helyette egy újabb kisgyerekeknek való Transformers sorozat. Kérdés, hogy vajon az is lesz-e ilyen jó.
offtopic
btomek 2013 márc. 27. - 11:51:29 Előzmény mizerak
Szia megvan még a szikla???engemnagyon érdekel.
06209857239
Gyõr

Ibolya
Draxi04 2013 márc. 19. - 11:52:57
Sziasztok,

szikla elkelt már?
Ha nem akkor pls. irj privibe.
Thx.
tricia 2013 márc. 02. - 11:13:56
Szerintem egész jó sorozat ez, tényleg sok mindent tanít és néhol vicces is. A kisfiam nagy fan lett, szóval sokat nézzük, nem sok mindennek volt ekkora sikere nála a Minimaxon. Nem durva és izgalmas részek is vannak benne.
nivett 2013 febr. 24. - 20:02:15 Előzmény mizerak
Engem, illetve a fiamat érdekelne...(szikla, zöld építõbot) Amióta elkezdõdött azóta minden részét akár többször is megnézi. Persze csak reális áron.
9/10
tombenko 2013 febr. 21. - 21:08:28 9/10
Nekem is tetszik a mese, meg Gergõnek is, pedig õ megijed, ha valami nagyon zajos/erõszakos történik a filmekben. Az egyetlen, amivel nem vagyok kibékülve, az a fõcím énekhangja.Meg az, hogy pont rácsúszik a Postás Patre az m2-n, amitõl szegény fiam kicsit meg van zavarodva.
mizerak 2013 febr. 19. - 09:03:14
Van egy eredeti hasbro-s szikla (lánctalpas mentõ bot)transzformerem eladó ha valakit érdekel.
8/10
Vrahno 2013 jan. 24. - 12:44:52 8/10
Sokan biztos nagyokat néznének, ha olyat hallanának, mint amit mondani fogok, de tegyük inkább félre a kisgyerekeknek való rajzfilmekkel szembeni elõítéleteinket, és nézzük objektívan a dolgokat: Ez a mûsor durván a porig alázza a testvérsorozatát, a Transformers: Prime-ot.

Lehet, hogy nem nagyon fair az összehasonlítás, hiszen két külön kategóriát képvisel a két sorozat. A Prime egy "komoly", nagyobbaknak való akció/sci-fi sorozat, a Rescue Bots meg egy óvódásoknak szánt mese. Ám míg a Prime villogó lézerparádékkal, csomó emósággal, erõltetett drámával, slampos "sokkoló" jelenetekkel és erõszakos de fárasztó akciójelenetekkel próbálja leplezni sekélyességét, addig a Rescue Bots-ban szinte minden megvan, ami a Prime-ból annyira de nagyon hiányzik: móka, humor, folytatólagos és konzisztens történet, szerethetõ karakterek. Aranyos mese, amit a felnõtt rajongók is élvezhetnek, hiszen nincs minden lebutítva.

Itt nincsenek Álcák, nincsenek egymást zúzó gyilokrobotok, és még Optimusz meg Ûrdongó is csak rövid idõre vendégszerepel. De nem is kellenek azok ide. Az új szereplõk jók, megállják a helyük. Ahhoz képest, hogy ezt csak egy amolyan mellékes, "kiegészítõ" mesének szánták a Prime mellé, szerintem igen jól teljesít. A Prime még a saját mûfajában is pofára esik.