Ünnepi sütőbajnokság

Bakancslistához adom
Holiday Baking Championship
amerikai főzőshow, 60 perc, 2022

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Decemberben először a sorozat új, 3. évadát láthatják a nézők. Bárki meríthet ötletet a műsorból saját karácsonyi menüjéhez, hiszen 9 cukrász osztja meg tudása legjavát, legyen szó akár forró téli italokról, nagymamánk konyháját idéző pitékről és kuglófról vagy épp mályvacukros desszertkülönlegességekről. Vidám pillanatokat és különleges kihívásokat is tartogatnak az epizódok, amikor a versenyzőknek például ünnepi mintás pulóverek ihlette édességet, ehető ajándékdobozokat, és zokniformájú sütiket kell alkotniuk. A tét ötvenezer dollár, így aztán senki nem fogja vissza magát - mindenki megtesz mindent, hogy elnyerje
az ünnepi koszorút!
December 11-től ugyanennek a sorozatnak az első évadának ismétlése kerül képernyőre. Természetesen ez is bővelkedik finomságokban és kreatív ötletekben: tojáslikőrös csavart tészta, mazsolás-csokis muffin, fatörzstorta - a fináléban pedig a mézeskalács-készítés alapján dől el, ki lesz a bajnok.
December 21-től a második évad ismétlése lesz látható. Aki még nem tudja, hogy mivel kápráztassa el karácsonykor a családját vagy a vendégeket, még időben inspirálódhat: teasütemények, sütőtökös és gyömbéres minidesszertek és macaronok váltják egymást a zsűri asztalán. (2017)

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?