Utálom a nyarat

Bakancslistához adom
Odio l'estate
olasz vígjáték, 110 perc, 2020

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A tökéletes nyaralás szabályai: nem indulunk el hajó nélkül, nem indulunk el kutya nélkül, de mindenekelőtt nem foglalunk közös nyaralót idegenekkel. Aldo, Giovanni és Giacomo nyári vakációra mennek, nem ismerik egymást, és életük, családjaik nem is különbözhetnének jobban egymástól: a csődbe ment pedáns, a sikeres orvos, nyakán a kamaszkori krízissel küzdő fiával és a hipochonder semmittevő, akinek van egy Brian nevű kutyája és rajong Massimo Ranieriért.
Három nagyon különböző élet, amelyek véletlenül találkoznak az olasz tengerpart egyik kis szigetén: ugyanaz a part, ugyanaz a tenger, de legfőképp ugyanaz a bérelt ház.
Az összetűzés elkerülhetetlen, ugyanakkor szórakoztató: különböző szokások, két szerelmes gyerek, három feleség, akik elsőre nem kedvelik egymást, de végül együtt táncolnak egy nyári estén, és három új barát, akik egy elszökött gyereket keresnek.
Aldo, Giovanni és Giacomo egy barátságról, érzelmekről szóló történetet mesélnek el nekünk, a legjobb filmes hagyományok szerint.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?