Vaj

Bakancslistához adom
Butter
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai vígjáték, 90 perc, 2011

Értékelés:

32 szavazatból
Szerinted?

Laura Pickler egy iowai kisvárosban él a férjével, aki hosszú évek óta a helyi vajszobrász verseny győztese. Amikor a párja bejelenti, hogy visszavonul, az ambíciózus asszony nem hagyja annyiban a dolgot. Nem tudja elképzelni, hogy a családja elveszítse a kitüntető címet. Elhatározza, hogy ő fog majd harcba szállni a győzelemért. Nagy elánnal készül a versenyre, ahol a legnagyobb riválisa Destiny, a rendkívül tehetséges, adoptált afro-amerikai lány. Laura minden eszközt bevet a siker érdekében.

Stáblista:

Szereplők

Brooke Swinkowski
Boyd Bolton
Kaitlen Pickler
Laura Pickler
Carol-Ann Stevenson
Bob Pickler
Martin Caswell

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
csikosi 2014 máj. 28. - 11:49:37 1/10
Ez a film csak egyszer nézhetõ!
Nem értem a sok ismétlését!
Ráadásul az HBOn.
KAKA film, miért ez a sok ismétlés??
Ki kérte??, hamár fizetünk erre a csatornára szeretnénk újabb filmeket is látni!!
Nincs igazam???
Üdv: Csiki
ad mala 2013 dec. 28. - 16:10:06
Amúgy a film politikailag INkorrektségét jól mutatja a végén a bakik közt az a beszólás (amikor a szörnyûségeket sorolják hogy mi lehet a házban) hogy "az is lehet hogy republikánus pártgyûlés van benn". Az egész egy nyálas és antirasszizmusba bújtatott álszentség.
Dolphus Lundgrennus 2013 dec. 22. - 18:39:06 Előzmény csontfej
Sokkal szegényebbek (nem) lettünk volna ezen csodás eszmefuttatás nélkül...
dave555 2013 dec. 17. - 14:04:07
Zseniális a film. Egyszerû, bájos és vicces. Valójában nem a keresztényekrõl szól, hanem az álkeresztény ostoba felsõközéposztályról, amely sajnos hazánkban is fellelhetõ. A valódi keresztényekhez ezeknek semmi közük. Rasszistáknak azonban tényleg nem ajánlott. :)
2/10
csontfej 2013 dec. 17. - 05:25:15 2/10
Osztanak mindenkit...hmm...fõleg a kis tenyérbemászó feka osztja a fehéreket. Amúgy a film borszasztó gyatra.
Mikkamakkamocska 2013 dec. 15. - 14:17:54
mennyivel több filmben halljuk ezt a fekák a mexikóiak a puerto ricoiak ellen amikor bõszen bólogatunk és helyeselünk magunkban, és nyilván az sem igaz teljes mértékben de jelen van az amerikai mindennapokban, de azon kisebbség (lassan többség) tisztességes tömegét ez ugyanígy zavarja mint téged-minket a fehér gyalázás, de ott szólásszabadság van, míg nálunk bármely kisebbség valós tetteit sem lehet kimondani ami rájuk nézve jellemzõ, mert akkor náci antiszemita rasszista leszel attól függ kiket "sért" az igazság, itt csak az lehet hír és abból lehet film , hogy a magyar rasszista, más kisebbségnek nincs bûne ezért tudom becsülni az ilyen amerikai filmeket ott osztanak mindenkit és ez a szólásszabadság és a jó értelemben vett liberalizmus nem az a beteg torzulás ami itt van
magicvoice 2013 dec. 02. - 17:41:08
Akár jó film is lehetett volna, ha a forgatókönyvíró beteges kisebbségi komplexusát kigyomlálják belõle. Így viszont idõnként a keresztény fehér embereket gyalázó történetvezetés és beszólások megzavarták a felhõtlen szórakozásomat.