Város vs Vidék

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott 60 perc, 2022

Értékelés:

34 szavazatból
Szerinted?

A Város vs Vidék gameshow-ban a tét 10 millió forint, amiért vidéki és városi emberek küzdenek majd meg. A műsor eredetileg finn formátum, amiben háromfős csapatok versenyeznek egymással. A triók nemcsak tudásukat, hanem bátorságukat, ügyességüket és erejüket is bizonyíthatják az adások során. A szórakoztató vetélkedő házigazdái Till Attila és Gáspár Zsolti lesznek.

Évadok:

Hozzászólások

Szerinted?
Magenta99 2022 aug. 19. - 07:14:43 Előzmény lac08
Éppenséggel a drága tesvírkíje sem jobb....
1/10
Fekete Angyal 2022 aug. 18. - 09:52:40 1/10
Ez inkább Főváros vs vidék!!! Ez most olyan, mint ha az országban csak egyetlen város lenne, az összes többi meg falu???? A legmagasabb összeget meg lehetetlen megnyerni, mert a kérdés feltételénél elmegy az idő 70%-a.
1/10
Picurkacicurka 2022 aug. 10. - 20:16:36 1/10
A "pénzt vagy éveket" után azt hittem, már nincs lejjebb. Alábecsūltem a csatornát, sikerūlt a bányászbéka hátsója alá sūllyedni. Gratulálok.
Bonitó 2022 aug. 10. - 13:57:41
A műsorról korai még véleményt mondani. Hogy "bukóvári" lesz-e, az kiderül majd egy-két nap után!

De viszont kiderült most, és lehet kikerülni a cikkeket Gáspár Zsolti megdöbbentő vallomásáról, hogy Tilla és Demcsák Zsuzsa tanítják olvasni?! Mint írják, Gáspár Zsoltinak már az iskolában is meggyűlt a baja az olvasással. Nem fordult szakemberhez. Később pedig kiderült, hogy diszlexiás. Ezért tanítja most olvasni a két kollégája. Akik többször dolgoztak már együtt vele, de nemrég vették csak észre, hogy Zsolti milyen gonddal küzd i?!

Zsolti pedig elmondja, hogy sosem gondolta volna, hogy egyszer műsorvezetői feladatokat kap?!
Ezért nem foglalkozott eddig a diszlexiájával. Most, a felvételek előtt egy órával már megérkezik Zsuzsa és Tilla és a Zsolti számára kijelölt helyiségben egy órán keresztül gyakorolják a szöveget, ami Zsoltinak le van írva. Zsolti pedig nagyon hálás ezért a társainak.

Nekem az jut eszembe (mindenféle bántás és rosszindulat nélkül írom, bizisten!), hogy Zsolti már évek óta szerepelhetett ilyen olyan műsorokban. De a kutyának sem tűnt fel, de nem is kérték számon tőle, hogy tud-e olvasni?! Vagy "ilyen helyen" nem is fontos kérdés?!

Zsolti - időrendiség nélkül sorolva -, szerepelt már az "Ázsia expressz" c. több részes, majd a "Farm" c. több részes műsorban. Utóbbiban Zsuzsa mellett volt műsorvezető.
Időközben nem merült fel Gáspár Zsoltiban az, hogy amikor kap egy feladatot a csatornától, akkor el kellene mondania problémáját?! Nem félt attól, hogy mi lesz vele, mi lesz ha csúnyán leég ezért?! Vagy naiv módon mindez fel sem merült benne?! Vagy, az önbizalma ilyen nagy, hogy fel merte vállalni a nem kis volumenű feladatokat?! Nincs benne kisebbségi érzés - nem szó szerint véve -, vagy nem zavarja Őt mindez?! Vagy, létezik, hogy csak a pénzt látja az egészben, a többi meg smafu?!
(Ennél én azért, becsletesebbnek tartom!)

Mindezeket csak naivul kérdezem, mert nem ismerem a tv belső struktúráját, hogy mi szerint lehet szerepelni, feladatokat adni, vállalni, vagy akár műsort vezetni?! Hiszen utóbbit a SzFM Egyetemen külön tanítják?! Képességek, követelmények rendszere erre való. Hol vannak ilyenkor a mellőzött, munkanélküli, fiatal, tehetséges színészek, szakmabeliek?! Mit gondolnak vajon a fentiekről?! Hiszen Gáspár Zsolti milliókért szerepel?! Csak úgy ukmukfukk, "jogosítvány nélkül??!"

És itt megjegyzem, hogy sem Tőle, sem senkitől nem sajnálom ezt a lehetőséget! Kijelentem, hogy nékem a másé sosem kellett! Nincs bennem irigység! (Hisz én ki sem mernék állni oda bohóckodni!)
De önkéntelenül is felmerül az emberben az említett kérdések sora. Önkéntelenül is, és akkor is ha, érdek nélkül bízunk az emberekben.

A műsorrol annyit, hogy elkezdtem nézni. Szórakozni és kikapcsolódni szeretnék. Eddig, úgy tűnt nekem, mintha nagyon eröltetett lenne az egész.
(Tillát mindig kedveltem, de most Ő is gyengén, kedvtelenül, erőltetve, idétlenkedik csak. Pedig számtalan műsort vezetett, és szinte elképzelhetetlen lenne nélküle már egyik,másik!)
Gáspár Zsolti ( Győzike és családja ), mint a halivudi sztárok, minden km-kőnél ott vannak. Ha kell, nem! És ez a baj! Ha kell, akkor oké! Ha nem, akkor tudjanak nem mondani. De nem tudnak! Sajnos.
olahmiki1959 2022 aug. 10. - 12:24:07
Szerintem bukovári.