Rengeteg változás várható a TV2-nél

Fischer Gáborral, a TV2 Csoport programigazgatójával az Index készített hosszú interjút, amelyben a szakember egy sor újításról beszámolt, ami a csatorna olyan műsorait érinti, mint az Exatlon Hungary, az Ázsia Expressz vagy a Sztárban Sztár.

Fischer Gábor az interjúban elmondta, hogy az RTL-től eltérően ők nem terveznek képernyőre tenni olyan műsorokat, amiknek már csökkentek az eredményei, és „eljutottak az életciklusuk tetejére”, ezért

az Exatlon Hungaryt pihentetni fogják,

hogy más körülmények között, más időszakban hozzák vissza újra. Helyette olyan műsorokkal támadnak, mint a Vigyázat, gyerekkel vagyok!, ami néhány év után tér vissza egy pár hetes miniévaddal.

Tovább forog ezenkívül a Szerencsekerék is, január 23-án pedig indul a Hazatalálsz című napi sorozat (amiről itt írtunk korábban), és megújult formában visszatér a Zsákbamacska is, amelynek műsorvezetésével Majoros Pétert és Pápai Jocit bízták meg. „Az ő karaktereik nagy népszerűségnek örvendenek, a próbafelvételeken pedig egyértelműen látszott, mennyire érzik az ízét az egésznek. Rajtuk keresztül abszolút lehet a fiatalok felé mozdulni, az idősebbeknek pedig azért lehet érdekes a műsor, mert

még emlékeznek rá, amikor Rózsa Gyuri dobálgatta a fekete macskát”

– nyilatkozta Fischer.

Forrás: TV2 Sajtószoba


A programigazgató azt is elmondta, hogy tavasszal, továbbfejlesztett formában, visszatér a Párharc is, mivel elégedettek az eredményeivel. Jön továbbá az új Sztárban Sztár, amelynek zsűrijében jövőre már öt híresség foglal helyett: Lékai-Kiss Ramóna, Kökény Attila és Papp Szabi hármasához Tóth Andi és Marics Péter csatlakozik majd. Érkezik ezenkívül a Mucsi Zoltán nevével fémjelzett Pepe új évada, így minden bizonnyal sikerül a csatornának áthidalni az Exatlon átmeneti hiányát (amit azonban, ha úgy adódik, bármikor készek újraindítani).

2023-ban is lesz Ázsia Expressz, ami ezúttal elhagyja Ázsiát, és Mexikóba, valamint Guatemalába repíti a vállalkozó szellemű hírességeket.

Fischer emellett elismerte, hogy van néhány műsoruk, ami nem lett sikeres. Bukásnak azért nem nevezné őket, mindenesetre a Város vs Vidék és a Money or Love folytatásán még erősen hezitálnak.

A teljes interjú – amelyben a szakember beszél a konkurencia streaming platformjának indulásáról is – ide kattintva olvasható el.


(via index.hu)