Végzetes kezelés

Bakancslistához adom
The Drone Virus
amerikai thriller, 96 perc, 2004

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Stephen Roland (Billy Wirth) kislánya, Jamie legyőzte a gyilkos kórt. Egy utolsó rákszűrésre érkeznek a kórházba, azonban valami történik és a kislány meghal az MRI-készülékben. A rejtélyes haláleset miatt a vezetőség úgy dönt, hogy kivizsgálja az esetet. Az apa nem nyugszik bele az eredménybe, mely szerint a kislány áttétes agydaganatban halt meg. Magánnyomozásba kezd és ebben a rák elleni kutatást végző főorvos, Dr. Colleen O'Brian (Maeve Quinlan) is segít neki. Lassan fény derül az igazságra: az MRI-gép szoftverét számítógépes vírus fertőzte meg. A kérdés már csak az, hogy ki telepítette fel a vírust és ki áll az egész ügy hátterében.

Stáblista:

Szereplők

Stephen Roland
Colleen O'Brian
Al Bercovicci
Dr. Jamison

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Naphinel 2010 febr. 23. - 15:38:48
Õszintén szólva nem is tudom, mit írjak.
Érdekes film, bár a port lelõtte a poént. :)


Viszont akkora baki van benne, hogy az csak na. Illetve nem baki, de kicsit utána nézhettek volna az MRI mûködésének. Van benne egy jelenet, hogy az MRI mûxik, és a dokinõ nyakában lóg a lánca.
Nos, nem tudom, mibõl készülhetett az a lánc, de egy akkora mágneses erõtõl, mint amit az MRI fejt ki, le kellett volna tépnie a láncot - a dokinõ fejével együtt -, nem egyszerûen lebegtetni. Szánalom.

spoiler! Ja, az meg már az elején tök egyértelmû volt, ki a Méhkirálynõ, csak a miért-re adott választ elfelejtették közölni.