Veszett sors

Bakancslistához adom
La Rabia
argentin-holland filmdráma, 85 perc, 2008

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

A pampák lakói épp annyira durvák és szúrósak, mint a vidék, melyet otthonuknak neveznek. Poldo úgy érzi, hogy a néma lányát, a kis Natit zaklatta a gazdag farmer. Poldo ezért minden kapcsolatot megszakít Pichónnal. A feleségének is megtiltja, hogy találkozzon vele, nem sejtve, hogy szenvedélyes viszonyt folytatnak a háta mögött. Nati tudja, mi folyik a háttérben, akárcsak Pichón fia, a néma kislány egyetlen barátja. Poldo megtalálja lánya árulkodó rajzait, ám félreérti azokat, azt hiszi, hogy Nati az áldozat. Bosszúra szomjazik, de mindez csak a végső tragédia előszele.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Rahar 2011 júl. 14. - 13:11:44 1/10
Nekem nagyon nem tetszik a film. Egyrészt rendkívül egyszerû a története, komolyabb mondanivalót nem tartalmaz, a képi világa szegényes. Nem tartom mûvészfilmnek, az egyszerû élet mindennapjait mutatja be a maga unalmasságában. Valamint a kislány igencsak egyszerû rajzai és néhány átvezetõ ákombákom szerû rajzok számomra még nem teszik mûvészivé eme alkotást. 10 pontból 1 pontra értékeltem. Csak az nézze meg aki csak mûsorra tud elaludni, mert ettõl valószínûleg jót fog szundikálni.
7/10
boymester 2009 szept. 11. - 14:25:24 7/10
Ez egy naturalista, nézõre hagyatkozó mûvészfilm. Nekem a Barbárok c. novella jutott róla eszembe. Kevés beszéd, állatias ösztönök. Errõl szól a film. Nincs voltaképp nagyon cselekmény, csak egy kiragadott szakasz ezekrõl az elállatiasodott, nyomorgó emberekrõl. Nem is érdemes még mûfajt sem keresni a filmhez. Ha azonban ezek tudatában állsz neki, akkor nagyon jó filmet fogsz látni.
pacica 2009 febr. 21. - 16:56:35
Érdemes megnézni?