Vissza se nézz

Bakancslistához adom
No going back

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Milliók ábrándoznak arról, hogy kitörnek a taposómalomból, maguk mögött hagyják addigi életüket, és nekiállnak megvalósítani álmaikat. A Vissza se nézz olyan valódi, hús-vér emberek életét követi nyomon, akiknek volt bátorságuk megtenni a nagy lépést.
Az egy éven keresztül készült sorozat egyedülálló, testközeli betekintést enged abba, hogy milyen is az igazi élet, távol a kilenctől ötig tartó mókuskeréktől, és hogy mi történik azokkal az emberekkel, akik az önmegvalósítás reményében nem bánják, ha személyes és anyagi biztonságukat kell kockára tenniük. Míg a várható jutalom, azaz a beteljesült álom hatalmas motivációt jelent, a nagy döntést követő kiugrásnak súlyos ára lehet.
A harmadik szériában a kenti tejesember családjával Ausztráliába költözik, hogy síközpontot létesíthessen, egy másik família a spanyolországi Almeriában készül vendégházat üzemeltetni, egy pár pedig megvásárolja a La Gomera nevű hajót, abban a reményben, hogy ha yacht-kurzusokat szerveznek, az elég pénzt biztosít saját hajós életmódjuk fenntartásához. A szép elképzelések azonban jelentős anyagi és emberi terheket rónak mindannyiukra, és egyáltalán nem biztos, hogy a bankszámlák és a kapcsolatok elég stabilak mindehhez. A Vissza se nézz ebben az évben felkeresi az előző évadok szereplőit is, így megtudhatjuk, mi történt velük azóta Toszkánában, Provence-ban, Ausztráliában és a francia Alpokban.

Egyéb epizódok:

Hozzászólások

Szerinted?
bodza1 2007 febr. 16. - 09:28:45
Én ma láttam elõször, és sajna a jövõ héten nem tudom majd megnézni. Én a másik hasonlót is nagyon szeretem, amikor némi segítséggel váltanak otthont/országot.