Visszaszámlálás

Bakancslistához adom
Countdown
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai akciófilm, 86 perc, 2016

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

Amikor egy őrült elrabol egy kisfiút és robbanószereket köt rá, Ray (Nic Nemeth) megtagadja a kapitány parancsát és saját kezébe veszi az irányítást. Az óra ketyeg; meg kell menteni az ártatlan gyermeket.

Stáblista:

Szereplők

Ray Fitzpatrick
Al Kendricks

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
Dörflinger 2021 márc. 22. - 21:38:16 6/10
Annyira nem rossz, egyszer meg lehet nézni. Alacsony költségvetésű jól induló film, de átcsap az első fél óra után egy katyvasszá. 6/10
8/10
nefefe 2021 jan. 29. - 16:07:44 8/10
Nem igazán értem az alacsony pontszámot. Szerintem akik erre a filmre ilyen keveset adtak, azok még nem láttak rossz akciófilmet. Nem volt hibátlan, de magasan az átlag felett volt - szerintem. Szinte végig fenntartotta a figyelmet, mindig történt benne valami, ami nem tette unalmassá. Az akciójeleneteket is egész jól megoldották. Persze, mint azt már említettem, nem volt hibátlan. Voltak benne eltúlzott jelenetek és dialógok. Nic Nemeth (alias Dolph Ziggler) ahhoz képest, hogy egy pankrátor, és nagyon csekély filmes múlttal rendelkezik, - és akinek ez volt az első filmes főszerepe, - elég jól megoldotta, és jól állt neki önfejű zsaru karaktere. Egyszer simán megnézhető.