Az aktuális rész ismertetője: A TV Paprika vállalkozásában olasz gasztro-kalandozásra indul. Itália kulináris szempontból legérdekesebb helyszíneit ízig-vérig helyi "szakértőkkel" járjuk körbe! A műsor egyik házigazdája maga Csiszár Jenő, a magyar média fenegyereke és Arena Alessandro, alias Sandro, a nemzetközileg elismert séf. Sandro nagy tudója az olasz konyha fortélyainak, minden hagyományos és modern, divatos fogást, trükköt, alapanyagot ismer. A bennfentesek magabiztosságával mozog piacon, konyhában, tésztagyárban és sólepárló üzemben egyaránt. Sandro éppen Olaszországba indul egy nívós szakmai elismerés, az Arany Disznó-díj átvételére. Az útra elkíséri barátja, Csiszár Jenő, a népszerű televíziós műsorvezető. Sorra látogatják az izgalmasnál izgalmasabb városokat, falvakat, ahol az olasz szakács szerint a legjobb minőségű alapanyagok fellelhetők. Természetesen minden epizódban elkészül egy-két emblematikus étel a bemutatott alapanyagokból, melyek például a pácolt sonka, a radicchio, az olívabogyó vagy a szarvasgomba. Aztán már rohannak is tovább, hiszen Sandro-nak oda kell érnie a díjátadóra. Viva Italia!
A műsor ismertetése:
A TV Paprika új vállalkozásában olasz gasztro-kalandozásra indul. Itália kulináris szempontból legérdekesebb helyszíneit ízig-vérig helyi "szakértőkkel" járjuk körbe! A TV Paprika új sorozatának házigazdái Csiszár Jenő, a magyar média fenegyereke és Arena Alessandro, alias Sandro, a nemzetközileg elismert séf. Sandro mindent tud, amit az olasz konyháról tudni lehet: trükköket, fortélyokat, hagyományt és a legújabb trendeket. Ismer minden alapanyagot, és a bennfentesek magabiztosságával mozog piacon, konyhában, tésztagyárban és vagy éppen egy tengerparti sólepárló üzemben.
Sandro éppen Olaszországba indul egy nívós szakmai elismerés, az Arany Disznó-díj átvételére. Az útra elkíséri barátja, Csiszár Jenő, a népszerű televíziós műsorvezető. Sorra látogatják azokat az érdekes városokat, falvakat, ahol a legjobb minőségű alapanyagok találhatók az olasz szakács szerint. Természetesen minden epizódban elkészül egy-két autentikus étel a bemutatott alapanyagokból, ilyenek például a pácolt sonka, a radicchio, az olívabogyó vagy a szarvasgomba. Aztán már sietnek is tovább, hiszen Sandronak oda kell érnie a díjátadóra.
Hozzászólások