Összebútorozunk

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német dokureality-sorozat, 11. rész

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

A műsor ismertetése: Az összeköltözés egy pár életében komoly és megfontolt döntés. A műsorban olyan párok szerepelnek, akik eldöntötték, hogy összebútoroznak, s bár gyakori a különböző ízlések ütközése, végül az egymás iránt érzett szerelem kompromisszumot köt, s kialakítják első közös otthonukat.

Egyéb epizódok:

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
Ghanima 2016 máj. 22. - 08:51:16 7/10
A csilli-villi amerikai - és még az aránylag visszafogott kanadai - hasonló mûsorokhoz képest ez a német sorozat éppen azért érdekes/ebb, mert határozottan "földhöz ragadt", az európai, megkockáztatom: hazai, hétköznapi emberek, családok lakásait és azok megváltozását mutatja meg.
Van benne egy kissé a 80-as évek NDK-jának _kvázi_ puritánságából, a film elkészítését illetõen, ami egy kicsit lehangoló is.
Ugyan ebben a sorozatban is elõfordul igen kicsi (hiszen valahol csak meg kell vegyenek különféle alapanyagokat az új lakás valamilyen szintû felújításához) áru/szolgáltatás promóció, de ez nem zavaró, inkább a valós körülményeket mutatja meg.
Talán az a legfõbb jellemzõ, hogy semmiféle kivagyiságot nem látni, szemben az amerikai átalakításokkal, amelyek mintha inkább elkápráztatni akarnának.

Kár, hogy vasárap kora reggel adják, amikor igen sokan még csak egyik oldalunkról a másikra fordulunk.
breeder 2015 dec. 20. - 09:27:48
Jó kis mûsor!
Elég sok ötletet lehet belõle meríteni annak, aki új lakásba költözik és át akarja azt rendezni. :)

De persze egy felújítás mindig sokba kerül. Egy új konyhabútor vagy háztartási nagygép más dimenzió, mint ha csak pár dekorációs terméket vásárolunk. Németbe meg aztán a keresetek is másak. Ott, kint ami költségesebb dolog sem gond megvenni.:)