A műsor ismertetése:
Stahl konyhája című televíziós főzőműsor-sorozat különbözik az eddigi főzős programoktól. Ebben a műsorban nem fehér egyenruhás éttermi séfek varázsolnak csoda-ételeket stúdiók díszlet-konyháiban, hanem az elfoglalt nők mindennapjait élő, főzni szenvedélyesen szerető ember ad ötleteket, hogyan egyeztethető össze nap mint nap a főzés és a pörgés. Stahl Judit szakképzett cukrász és séf, a műsorban azonban az ételkészítés és az evés iránt lelkesedő magánember hangján szólal meg. Az adásokat átszövi Judit ragadós és kedvcsináló lelkesedése, rajongása a gasztronómiáért. A jelszavak: egyszerűen, gyorsan, finomat!
Az adásokban Judit egy-egy gyorsan, akár aznap este vacsorára is elkészíthető ételt mutat be, a vasárnapi adás pedig kiegészül különféle színes, rövid érdekességekkel: a Judit Főzőiskolájának séf-tanára 3 percben egy-egy ételkészítési fogást tanít meg (Hogyan kell helyesen csirkét kötözni? Hogyan filézzünk lapos halat? Mi a sikeres pirítás 5 alapszabálya?), más szakértők pedig különböző háztartás-vezetési tanácsokat adnak, a szezonális asztaldíszektől a 10 fős party lakásdekorációs lehetőségeiig. Természetesen egyik műsorból sem hiányzik majd a nézőknek szóló recept-verseny sem.
Hozzászólások