A kísértés

Bakancslistához adom
16 éven aluliak számára nem ajánlott magyar reality show, 17. rész, 63 perc

Értékelés:

61 szavazatból
Szerinted?

A műsor ismertetése: Négy pár kelt útra Magyarországról. Az úti céljuk Mexikó karibi térsége. Azonban nem nyaralni mentek oda, hanem azért, hogy részt vegyenek a világ legkeményebb showjában, A kísértésben. A négy pár minden egyes tagja vállalta, hogy próbára tegye a kapcsolatát, és választ kapjanak az élet örök nagy kérdéseire: "Vajon megtaláltam az igazit? A párom valóban engem szeret, vagy inkább mással kell majd folytatnom az életemet?"

A párok tagjai tizenkét napig nem találkozhatnak, nem beszélhetnek egymással. Őket huszonkét egyedülálló fiú és lány várja, akik új kapcsolatra, románcra, szerelemre és megértésre vágynak. A párok tagjai tizenkét napra ismét kipróbálhatják magukat egyedülálló emberként. Flörtölnek, izgalmas randevúkon vesznek részt. Minden pillanatban körbelengi őket A kísértés ereje. Vajon túléli a szerelmük ezt a próbatételt? Vajon együtt maradnak a kaland végére? Vagy a paradicsomi csodás környezet pálmafái alatt vesztik el egymást örökre? Ki lesz az, aki azzal tér vissza Magyarországra, akivel jött, és ki az, aki egyedül tér vissza vagy esetleg valaki mással?

A szereplők célja alapvetően nem a hódítás lesz, hiszen ezek a párok többnyire évek óta együtt élnek. Azért vesznek részt a showban, mert bizonytalanok, féltékenyek, és meg szeretnék tudni, miként viselkedik a másik, akivel az együttélés során számtalan apró sebet szereztek, akár csak bármelyikünk. Ez egy kőkemény, izgalmas és gyakran komoly önvizsgálatra késztető show!

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Alkotók

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Kommentátor szept. 17. 13:15:57 1/10
Brigi nem csak nagyon csúnya, de iszonyú sötét is. Már a nézéséből is látszik, hogy csak nagy üresség van a fejében, de amikor meg is szólal, az pusztító. De amúgy Dorina sem sokkal okosabb nála.
Adion szept. 14. 17:08:17
Én nem szeretem az ilyen hülye színészkedéseket. Engem egy dolog zavar, hogy nappal is reklámozzák a tv ben és a fiamnak azt kell néznie hogy a csaj hogy vonaglig a csávón egy szál tangában. És a 3 éves kisfiam megkérdezi hogy mi az? Ez egy szégyen.
1/10
offtopic
Kommentátor szept. 11. 14:10:33 1/10 Előzmény Beke63
Miért, mennyire kellene belemerülnöm, ha már úgyis néznem kell?
Beke63 szept. 11. 13:53:28 Előzmény Kommentátor
ahhoz képest, hogy csak a feleséged miatt nézed egészen komolyan bele merültél 😁🤣
1/10
Kommentátor szept. 10. 08:39:52 1/10
De legalább Kasza keveset szerepel benne.
1/10
Kommentátor szept. 09. 12:06:51 1/10
Sajnos a feleségem nézni, ezért én is látom. De, ha már így van, leírom ami egy hét után eszembe jutott a műsortról.
Az első adásban, a bemutatkozásnál kiírták kinek mi a foglalkozása. Volt itt hegesztőtől kezdve, a műkörmösön át az árufeltöltőig minden. Meg persze a rejtélyes vállalkozó. Nyilván az ember ezeket várja egy ilyen műsorba. Gondoltam is, mennyire nem lepődtem meg, hogy véletlenül sincs köztük egy értelmiségi. Erre megjelent egy matektanár :)
A főszereplő nők közül én egyiket sem kívánnám elcsábítani. Azt hiszem Briginek hívják azt aki kifejezetten egy Quasimodo. De a kísértőktől sem nagyon tudnék elcsábulni.
A fiúk közül Geri a legdurvább. Már a mimikájából, a gesztusaiból látszik mennyire primitív. Ha megszólal, akkor csak ráerősít erre. Nem is értem, hogy Linda, aki ebből a felhozatalból még a legkulturáltabb, legértelmesebb, miért volt eddig együtt egy ilyen emberrel? Hatalmas sötétség uralkodik az ember fejében. Csak azért felrúgta a kapcsolatát már az első napon, mert Cynthia állítólag hasonlít a volt szerelmére. Ha kimennek innen, az a csaj szóba se fog vele állni, most csak a műsor, és a pénz miatt kedves vele, és próbálja elcsábítani.
1/10
SUDO szept. 06. 21:55:18 1/10
Észbontók össze zárva.
1/10
Micike04 szept. 04. 22:39:44 1/10
Számomra nézhetetlen, minden szempontból érték nélküli.
Kíváncsi vagyok a véleményekre
9/10
jesolo szept. 04. 17:24:07 9/10
Csatlakozom, ilyen hihetetlen csúnya, sekélyes mind egyforma műnőt nehéz lehetett összerakni. A hideg kiráz tőlük a természetes földön álló Linda kivételével.
1/10
bakkmacska szept. 02. 08:20:57 1/10
Ennyi csúf buta nőt egy rakáson! Grat.
olahmiki1959 szept. 01. 15:22:35
Bocsi, hogy ennyire felkészületlen vagyok, de ez "A kísértés" című műsor tulajdonképpen miről szól? Írják, hogy 20 év után tér vissza, lehet, hogy annak idején láttam is belőle részeket, de egyszerűen nem emlékszem rá.
Látom, hogy Kasza Tibi a műsorvezető, abban tehát biztosak lehetünk, hogy egy pillanatra be nem fog állni a szája, és gondoskodtak róla a szerkesztők, hogy szegénykém egy percig se legyen műsor, és persze jó sok pénz nélkül, ugyebár...
Future08 2008 nov. 01. - 13:40:12
Szerintem nagyon tré mûsor volt.
1/10
csoroka 2008 ápr. 17. - 15:10:01 1/10
No beérkezett szavazatok Õsszessége %-ban,(1-10)-ig,Ennyi.