Amerikai nagybácsi

Bakancslistához adom
olasz filmsorozat, 2. rész, 94 perc, 2002

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Miután sikerült elüldöznie a vevőket, Massimo a villa bérbeadásából akar pénzhez jutni az adósságok kifizetésére. Az egész família izgatottan készül az első kuncsaft hetven fős esküvői partijára. Massimo jutányos áron még egy irodát is szerez unokahúga, Manuela főnöknőjétől az üzleti vállalkozáshoz. Arra is jut ideje, hogy a magányos Beatricének udvarló után nézzen.
Közben a villába költözik Beatrice szép, de habókos kozmetikus barátnője, Maria is, aki teljesen belehabarodott az elegáns Lorenzo Vamvitelli grófba, a család építész ismerősébe.

A műsor ismertetése: A római arisztokrata család sarja, Massimo Riciardi gróf Los Angelesben él, egy éjszakai bárban énekel. Állandó anyagi zűrjei és rámenős barátnője, Barbara elől a rég látott szülői házba menekül. Noha az egész család örömmel fogadja, váratlan betoppanása megzavarja a terveiket. Húgai, Beatrice és Mercedes ugyanis épp a patinás villa eladására készülnek, hogy kifizethessék az orosz hitelezőket. Noha Massimónak nem merik elmondani az igazat, aggasztó helyzetükre hamarosan fény derül. A tettre kész "amerikai nagybácsi" azonban elhatározza, hogy a család összes anyagi és magánéleti problémáját megoldja.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
Bouno 2018 febr. 03. - 15:43:17 9/10
Elsõ évad fantasztikus, a második már gyengébre sikerült!

Igazi olasz sorozat, kitünõ humorral!
9/10
ruby8 2008 febr. 04. - 13:28:01 9/10
Nagyon jó kis sorozat, igazi olasz humorral fûszerezve.