Cinecitta

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott olasz tévéfilmsorozat, 2. rész, 49 perc, 2003

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Miközben Norisnak sikerül lebeszélnie egy régi kollégáját arról, hogy magára gyújtsa a kellékraktárt. Chiara nagyrészt a fiatal rendezőnek, Gianlucának köszönhetően sikeresen felvételizik. Boldog, hiszen új barátokra is lelt, Gabrielére és Simonára és egy érzékeny fiúra, Fabióra, akinek szintén meg kell küzdenie a család ellenállásával. A bátyja, Matteo apja textilipari üzemében dolgozik és a két testvér sehogy sem tud kijönni egymással. Gloria nem örül igazán, hogy a lányát felvették a színiiskolába: bár elkíséri őt az esti partira, otthon még egyszer megpróbálja rábeszélni, hogy apja határozott kérésére mégis utazzon haza. Chiara úgy érzi, terhére van az édesanyjának, és azt is szeretné végre megtudni, miért hagyta őt annak idején magára.

A műsor ismertetése: Három nő, a nagyanya, az anya és az unoka történetét követi nyomon a nagysikerű sorozat. Mindhárman a híres római álomgyárban dolgoznak, életük így szorosan összefonódik a mitikus színhellyel. A nézők pedig biztosan szívesen ismerkednek meg ennek a kívülről oly vonzónak tűnő világnak a hétköznapijaival, a benne élők teljesen átlagos napi örömeivel, bánataival.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?