Dunai zsaruk

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német-osztrák akciófilm-sorozat, II / 20. rész

Értékelés:

20 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Éjszaka egy linzi lakótelepen. A lakások egyikében egy kéz tompán a szőnyegpadlónak ütődik. Hallani lehet, ahogy egy szomszédasszony a lárma miatt panaszkodik. Aztán egy kis ideig csend uralkodik. Egy férfi egy halott testet ráncigál egy földszinti lakás ablakpárkánya fölött, majd egy ott parkoló kocsiba teszi azt és letörölgeti egy antik, nagyon értékes kard arany pengéjét, mellyel nyilvánvalóan leszúrta az áldozatot.

A műsor ismertetése: A Duna vize Bécsben - gyönyörű, kék, és gyakran véres. Arról, hogy ne legyen még véresebb, a Dunai zsaruk gondoskodnak megkezdvén a járőrözést a folyón a szlovák határtól, a nedves mocsárvidékeken túl, egészen Bécs közepéig. Hiteles, élethű ügyekben harcol ez a fiatal rendőrökből álló csapat a vizen, de akár a földön és a levegőben is. A csapat élén egy laza, analitikával megáldott, borotvaéles eszű ex-Europol ügynök és a társa, egy egyedülálló anya és anti-terrorista szakember áll. Csapatukkal kiegészülve izgalmas kalandok részesei lehetünk.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
marciguszti 2015 dec. 25. - 10:02:46 Előzmény hmjt
Ez jutott eszedbe a filmrõl ? Orvoshoz kéne menned.
hmjt 2010 jan. 29. - 11:25:22
"Dunai zsaruk" WTF? A Duna nem véres csak szaros, elsõ sorban az osztrák és német balfasz gyárak miatt.
toshiba321 2009 szept. 12. - 12:00:49 Előzmény annana
ez igaz
annana 2009 júl. 10. - 14:43:03
nem rossz ez a sori de nem is a legjobb!!