Az aktuális rész ismertetője: Az adásból kiderül hogy készül az igazi, elronthatatlan mousse. A két desszert, aminek ez az alapja az étcsokis mousse-torta málnával és a cappuccinos csokoládés kehely. Utóbbit színes csokoládéforgáccsal dekoráljuk, amit házilag készítünk el. Ez is egy olyan dekor tipp, amit majdnem minden csokoládés desszertnél alkalmazhatunk.
A műsor ismertetése: A műsorban a hétköznapi desszert receptek, különleges fortélyok és trükkök kapnak főszerepet. A 12 részes produkció műsorvezetője: Beatrix, aki a legmodernebb receptúra alapján, minőségi eszközökkel enged betekintést a csoki-csodák világába. Harrer-Abosi Beatrix, cukrász, a Harrer Csoki gyár vezetőnője. Receptjei a "nagymama gyümölcsöskertjére és konyhájára támaszkodik". Az osztrák eredetű Harrer cukrászdinasztia négy generáció óta kényezteti vendégeit a legkülönbözőbb édes finomságokkal. A csokoládé műhely 2009 júliusában nyitotta meg kapuit, ahol természetesen minden édes álom valóra válik. Ez az egyedülálló élményvilág betekintést enged a csokoládégyártás kulisszatitkai mögé.
Hozzászólások