Julieta

Bakancslistához adom
mexikói tévéfilmsorozat, 49. rész, 60 perc

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Genaro számonkéri Nadia-n a hallottakat, és megfenyegeti Javier-t. Sara még mindig nagyon el van keseredve Alejandra halála miatt, Ofelia próbálja vígasztalni. Nadia rosszul lesz az utcán, elájul. Javier el akar köszönni Julieta-tól, mielőtt végleg elhagyja Saint Vicente-t.

A műsor ismertetése: A tízéves Julieta nagyapjával, Don Miguellel él. Két legjobb barátja a tehetős családból származó testvérpár: Pedro és Cristobal. A fiúk apja azonban ellenzi barátságukat, mondván a lány túl szegény hozzájuk. Nem messze a fiúk birtokától, egy kis kalyibában él Gabriel Almada, a festő, aki hazatért San Vicentébe, hogy ott végre nyugalomra találjon. Gabriel Julieta hűséges pártfogója lesz. Hamarosan közösen hagyják el a várost, ám néhány év elteltével a kis Julieta gyönyörű fiatal nővé érik, és a szíve visszahúzza San Vicentébe, nagyapja egykori otthonába, gyerekkori barátaihoz. Julieta, aki nemcsak csodaszép, de immár szakképzett orvos, úgy dönt, hogy ott fog letelepedni. Gabriel persze követi őt. Hazatérésük után azonban több szerelemmel, rosszindulatú cselszövéssel és váratlan fordulatokkal teli kalandban lesz részük.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Julieta Balderrama
Gabriel Almada
Pedro Valencia
Nadia Román
Sofía de Valencia

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
czegla64 2020 jún. 17. - 12:12:05
"...Gabriel felé táplált érzései...", írja a rész ismertetője. Nem valaki felé táplálunk érzelmeket, hanem valaki iránt.
kriptonyt 2018 nov. 11. - 16:09:31 Előzmény kriptonyt
Bocs. Rosszul számoltam. 21 rész van még.
kriptonyt 2018 nov. 09. - 14:53:40
Vajon mi lesz utàna? Màr csak 15 rész van hàtra.
syuzi 2018 jan. 26. - 17:40:07
Nagyon jó kis sorozat volt nekem nagyon tetszett szívesen nézném újra :)
kazsagx 2013 jún. 05. - 16:37:21 Előzmény malvinkicska
Egyetértek!
Leticia és César A szív parancsában is nagyon jól alakítanak,jól összeszokott páros. :)
malvinkicska 2013 máj. 05. - 19:43:30
A sorozat 2013- ban is nagyon szép és élvezhetõ, a szerep osztas patinás Leticia, Cézar és Fransisco, nagyot alakítanak ami még emlitésre méltó természetes szépségek nem szilionok. További sok sikert nekik, sok telenovellával szórakoztasanak minket.