Christine Keeler tárgyalása

Bakancslistához adom
angol drámasorozat, I / 6. rész, 59 perc

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Stephen tárgyalása után Christine eladta a sztorit, és meghallgatásra megy, hogy saját magát játssza a Profumo-afférról készülő filmben; Profumo elmenekül a nyilvánosság elől Skóciában.

A műsor ismertetése: Az ügy középpontjában a 19 éves Christine Keeler (Sophie Cookson) áll, aki a ’60-as években, azaz történelmileg egy hidegháborús, társadalmilag pedig egy férfiak által uralt, prűd időszakban kém- és szexbotrányba keveredett. Keelert megpróbálják kihasználni és elhallgattatni, azonban a fiatal nő nem hajlandó mások szabályai szerint játszani. Modell volt? Kém? Prostituált? Tudatosan élt a kínálkozó lehetőségekkel, vagy pusztán a nagyhatalmú emberek hétköznapi áldozata volt? A sorozatban az ő, színfalak mögötti történetét láthatjuk, miközben megismerjük a modern kor kulturális és szexuális politikáját.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Christine Keeler
Stephen Ward
Mandy Rice-Davies
Valerie Profumo
John Profumo
DS John Burrows
Michael Eddowes
Johnny Edgecombe
Roger Hollis
George Wigg

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
John Falcon 2021 nov. 04. - 23:00:21 9/10
Míly nagy áldás számunkra, hogy itt Magyarországon a politikai elit, és ennek megfelelően a politikai élet makulátlanul tiszta. A megválasztott képviselőink maradéktalanul és kizárólag a választóik érdekeit képviselik úgy a helyi, mint az országos testüketekben. Még véletlenül sem botrányokkal, hanem csak és kizárólag a közügyekkel foglalkoznak, és minden áldozatra képesek azért, hogy az ország népének egyre jobb legyen az élete . . .
Nem úgy, mint a romlott, bűnös Angliában, ahogy ez a sorozat bemutatta.
dorog 2021 jún. 14. - 20:30:05
"háborús miniszter"? Talán inkább hadügyminiszter!