Az aktuális rész ismertetője: A Gasztroangyal ezúttal a Délvidék gasztronómiai kincseit kutatja fel. Tarhó, kanálvert, szárma és vasbor kerül terítékre. Táncra kel a vidék apraja-nagyja, a tejpiacon pedig a helyiek elárulják, milyen portékát érdemes mindenképpen beszerezni. Zentát, Adát és környékét Kati néni mutatja be a nézőknek.
A műsor ismertetése: Magyarország legnépszerűbb gasztronómiai műsorában hétről hétre újulnak meg a múlt ízei a jelen konyháiban. A Gasztroangyal mostanra mozgalmat teremtett, és arra ösztönzi a nézőket, hogy értékeljék a valódit, a természeteset. A piaci kofától a profi szakácsokig mindenki azt hirdeti, hogy ízeink és receptjeink hagyománya ma is meghatározó, és kiváló alapanyagaink száma végtelen. Ahogyan végtelen az ételvariációk sora is, melyek segítségével átszelve a Kárpát-medencét a Gasztroangyal minden egyes alkalommal bebizonyítja, hogy Magyarország finom!
Hozzászólások