Állatkert a cipősdobozban / A furcsa szülinapi parti

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol-kanadai rajzfilm sorozat, 6. rész, 25 perc

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Marnie és Lora büntetést kap az iskolában, amiért elkalandoztak a kastélyban tett látogatás alatt. Írniuk kell egy 5 oldalas dolgozatot Tantallon történetéről, amit Marnie el is készít. A fiúk el akarják venni tőle az állatait, védelmükre a lány kipróbálja titkos erejét, amivel megsérti az egyik osztálytársát. Édesapja aggódni kezd, mert egyre több rossz hír érkezik az iskolából. John Roberts szülinapi bulit szervez, amin nagyon furcsa dolgok esnek meg.

A műsor ismertetése: Marnie 11. születésnapját ünneplik édesapjával. De a kislány nem boldog, hiszen két hónappal korábban elveszítette az édesanyját. Egy furcsa könyvárus titokzatos dobozt ajándékoz neki születésnapjára, ami tele van játékállatokkal. Marnie játékból azt kéri a négy állatfigurától, hogy ébredjenek fel és csodák csodájára a farkas, a medve, a kígyó és a sas életre kelnek. Velük együtt életre kel a gonosz Toledó is, aki mindent elkövet, hogy az állatok nyomára bukkanjon.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?