Partmenti vonatozás Julie Waltersszel / A keleti part

Bakancslistához adom
Coastal Railways with Julie Walters / The East Coast Line
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol dokumentumfilm sorozat, 2. rész, 46 perc

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Ebben az epizódban Julie Anglia és Skócia keleti parti vasútvonalán utazik végig Newcastle-tól a Forth-hídig. Felkeres egy házaspárt, aki egy már nem üzemelő állomás épületében antikváriumot tart fenn, találkozunk egy lelkes csapattal, akik újrafektetnek egy korábban megszüntetett vasúti vágányt. Megismerkedünk egy homárokat nevelő hölggyel, bejárunk egy különleges lakókocsiparkot, majd látogatást teszünk Edinburgh Waverly állomása mellett található legendás szállodában.

A műsor ismertetése: Julie Walters, a Harry Potter filmek Mrs. Weasleyje vasúton járja be az angol és skót partvidékeket. Miközben páratlan látványban van részünk a lélegzetelállító tájakat csodálva, különleges sorsokkal és rendkívüli emberekkel ismerkedhetünk meg. Az első epizódban Julie a skót felföldet járja be a nyugati part mentén futó vasútvonalon. Elsőként a Harry Potter filmekből ismert híres Jacobite mozdony által húzott szerelvényen utazik. Ellátogatunk többek között egy kisvárosba, ahol a II. világháborúban kémeket képeztek, belepillantunk egy halfüstölő üzem munkájába, valamint eljutunk egy kicsi, 28 lélekszámú faluba és megismerkedünk egy hivatásos mesemondóval.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?