Mindenki tanköteles / A nézeteltérés

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott csehszlovák filmsorozat, 5. rész

Értékelés:

16 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Az eddig osztályelsőnek tartott Alena Haiskának is szüksége van matek korrepetálásra. Michal nem sejti, hogy ezzel magára haragította kolléganőjét, Hedviga Haiskát. A tanárnő ellenszenve Jirkával szemben tovább erősödik. Jana gyakran találkozik Alessel, Michalt viszont egyre ritkábban látogatja. Olivova felkeresi Haiskát, majd úgy dönt, hogy Jirkát átteteti egy másik osztályba. Filip Oveis határozottan ellenzi, hogy Jitka művészeti gimnáziumban tanuljon tovább. Olga Brehová egyre gyakrabban keresi az alkalmat, hogy Oliva doktorral konzultáljon...

A műsor ismertetése: Nyomon követhetjük a tanárok, diákok és családjaik élettörténetét, amit egy iskola fog össze. Találkozunk az elsős Jírka Olivával, bátyjával Luboš-sal, Jitka Povejsovával, és Barča Hridinovával, Jolánka és Jindra Joklovékkal. No és szüleikkel: a bíró Olivával és feleségével, a helyi színésznővel, Alice Povejšovával és férjével, a zenésszel. Követhetjük Joklovék válási problémáit. Nem utolsó sorban pedig itt a tanári kar: a közkedvelt Lamač tanár úr, az igazgatónő, a csodálatosan antipatikus és ideges Hajská tanárnő, Michal Karfík, a helyettesítő tanár, Jana Vychodilová az új úttörővezető, Zmatlíklová tanárnő és még sokan mások.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Mr. Hrdina
Jirí Oliva
Richard Jokl
Libuse Martínková

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
luci87 2018 dec. 04. - 19:54:18
Ha jol szamolom,84 ben 16 voltam.De valahogy ez a sorozat kimaradt az eletembol...most potolom.
A Mentoket is nemreg neztem.,felbukkan sok ismeros szinesz belole.De erre se nagyon emlekeztem.Viszont a Nok a pult mogott,es a Korhaz a varos szelen re,erdekes mofon mai napig emlekszem.
Nem rossz,nosztalgiazni sem...