Apró szépségek / A nyugat-viginiai szépségverseny

Bakancslistához adom
Toddlers & Tiaras / West Virginia Walk of Fame
ismeretterjesztő filmsorozat, 60 perc

Értékelés:

56 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Hannah két év után bukkan föl ismét. Vetélytársa, Jayla, egy titkos fegyverrel érkezik. Ádáz küzdelem a koronáért.

A műsor ismertetése: A magával ragadó sorozat a gyermekszépségversenyek világába enged bepillantást. Megismerkedhetünk számos különböző életkorú és hátterű fiatal versenyzővel, de a kulisszák mögé is betekinthetünk: megfigyelhetjük, mit is jelent az apró szépségek számára a verseny és a körülötte zajló hatalmas felhajtás. Találkozhatunk a koronára áhítozó kislányokkal, a büszke anyukákkal és apukákkal, de megismerhetjük azokat a hajkiegészítőket, barnítókat, kozmetikai szereket, melyeket a kicsik használnak. A sorozat bemutatja a szépségversenyek legújabb trendjeit is: a kevesebb kozmetikumot használó, természetesebb megjelenésre törekvő lányoktól egészen a megmérettetésre váró fiú versenyzőkig.

Évadok:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
kékibéla 2022 jan. 29. - 08:16:22 1/10 Előzmény Nkitty
Épp most botlottam bele, csatornák közt kapcsolgatva. Egy-két percnél nem kellett volna több akkor sem, ha nem tudtam volna, hogy mi ez. Pedfofil lelkületű "szülők", elsődleges jellemzőjük, hogy iszonyatosan buták, vastagon kivakolt, ribancnak öltöztetett kislányaikat mutogatják. És legalább tíz éve megy néhány magyarországi kábeltévén is. A magam részéről ezt ugyanúgy büntetném, mintha pedofil műsort adnának.
Nkitty 2017 júl. 27. - 10:27:08 Előzmény MissPoppy_
Te is nézted, ha vélemény tudsz nyílvánítani.
Nkitty 2017 júl. 27. - 10:25:09
Mélyen felháborító, hogy azok a anyák, akik be nem teljesült álmaikat ráerõltetik szinte 1 napostól 10 éves gyerekeikre, átgázolva mindenen, egymással is képesek \"ölre\"menni. Mûfogsor, paróka, smink (nem is akármilyen!). Plusz a hiszti, amit a gyerekek produkálnak. Normális anya ilyen sorsot nem akarhat a gyerekének. Jó, hogy amerikai trend, de a butaság villámgyorsan terjed.
offtopic
Rövid G. atya 2015 aug. 31. - 09:23:57 Előzmény Obsession
Kérdezd meg, milyen jól keresnek! Hidd el, aljamunka. Errõl nem feltétlenül az tehet aki végzi, ettõl még az.
Rövid G. atya 2015 aug. 31. - 09:21:30
Egyszerûen nem hiszem el, hogy ez képernyõre kerülhetett.
Szerencsétlen gyerekek, mi lesz, mi lett belõlük néhány év elteltével? :(
És szó szerint kurvának öltöztetve, sminkelve színpadra küldeni pici lányokat...
1/10
noraio 2015 jan. 20. - 16:08:43 1/10
Ez a mûsor egy hányadék.
MissPoppy_ 2014 dec. 03. - 16:11:39
Ez a mûsor nagyon beteges! Akik kiteszik a gyerekeket ilyen beteg aberrált szerepeltetésnek azok nem szülõk! Legfeljebb csak biológiai értelemben!
Utána pedig csodálkoznak a pedofilok miatt mi?
Hülye beteg világ! És az is aki ilyet nézni tud!
8/10
Obsession 2013 ápr. 26. - 18:02:10 8/10 Előzmény xxrolika
Na azért nem kezdtem el "terjeszteni", egyszerûen csak szemet szúr a hozzászólásod...
1/10
xxrolika 2013 ápr. 24. - 16:02:45 1/10 Előzmény Obsession
Jól van na csak egy példa volt,én is egy gyárba dolgozom még mielõtt elkezded terjeszteni hogy egy f@kalap vagyok. Akinek nem inge ne vegye magára.Slussz passz.
8/10
offtopic
Obsession 2013 márc. 08. - 20:49:19 8/10 Előzmény xxrolika
Elnézést,hogy eltértem a témától. De már ne is haragudj, de te miért is nézed le azt aki Tescoban pénztáros? Neked ez alja munka vagy mi? Pénzbõl él az ember és ha ebbõl tudja megkeresni, akkor ebbõl tudja! A munka nem szégyen! Legfõképpen nem egy pénztárosi munka, ahol ingben, tiszta körülmények között, ápoltan kell megjelenni! Ha nem lennének pénztárosok te hol fizetnéd ki azt amit veszel? Hiába az irodai végzettség ha máshol sajnos nem tud az ember elhelyezkedni, fõleg nem egy kisvárosban (más városba nem fizetik az utazást)! Gondolkozz, mielõtt olyat írsz, amivel másokat megbánthatsz!
SárkányGyümi98 2013 febr. 16. - 20:26:41
Nem értem..Én ezt nem értem...
Miért kell ezekbõl a gyönyörû kislányokból undorító mûanyag élõ barbie babákat csinálni.
Hiszen smink nélkül és giccses ruhák nélkül is olyan szépek. Ezeknek a gyerekeknek nincsen gyermekkoruk,ami nagyn fontos! Nem értem ez mire jó? Ki volt az az ostoba liba aki ezt kitalálta?! Komolyan mondom szörnyû...Annak örülök,hogy még Magyarországra nem jött be ez az õrültség,mert ha bejön én komolyan mondom a hajamat fogom tépni...
Én csak a gyerekeket sajnálom,de õket nagyon...
ceia 2013 febr. 03. - 06:02:26
Még annyit, hogy ezeket az anyákat megnézve, látszik is rajtuk, hogy valami nem stimmel náluk. A tekintetük, arcuk mindent elárul. Az különösen felháborító, hogy az egyik örökbe fogadott hongkongi kislányt versenyeztet. Enyhén szólva, nem vagyok róla meggyõzõdve, hogy tisztán szeretetbõl vette magához.
ceia 2013 febr. 03. - 05:54:29
Ezt a mûsort be kéne tiltani, és az ilyen versenyeket is! Kihasználják, és károsítják ezeket a gyerekeket. Elveszik tõlük az egészséges gyermekkort. Ezek az anyák betegek, torz értékrendjük van, és a saját beteges álmaikat akarják a gyerekükben megvalósítani. Ennek fõleg a saját sikertelenségük lehet az oka, vagy egy testvér, aki mindig jobb volt, mint õk. Nem értem, miért nem látják ezt a gyermekvédelemmel foglalkozó intézmények, szervezetek?? Ma már a fejlett országokban (pláne az USA-ban) szépen kiépült az állatvédelem, a gyerekekkel miért nem foglalkoznak? Persze azon kívül, hogy az apjukon kívül mindenki másban potenciális pedofilt látnak.. Mindegy, ebbe nem mennék bele, a lényeg, hogy ezek a versenyek és a róla készült mûsor erkölcstelen és be kéne tiltani!!! Az egyik kislány ezt mondta: "Imádom lenézni az ellenfeleimet - de ezek itt nem azok, tehát.." Milyen felnõtt lesz belõle?
medvegyev 2013 jan. 02. - 08:37:07 Előzmény xxrolika
Miért is a mûsor undorító meg szánalmas, ha megmutatja a világnak egy olyan szeletét, amit nem ismersz?

Ha nem lenne, akkor lehet, hogy nem tudnál arról, hogy ilyen is van - mert ilyen lenne a tudtodon kívül is. A mûsor nagyon jó, amit mutat elborzaszt, de egy biztos, szélesíti a látókört. Rettentõ érdekes dolgokat látni benne, persze, ha bírja az ember gyomra.
1/10
xxrolika 2012 dec. 05. - 00:37:27 1/10
Egyetértek az elöttem szólókkal!

Ez a mûsor szánalmas,undorító,gusztustalan és felesleges. Csak részleteket láttam belõle de már azoktól hánynom kellet. Egyszerüen fel nem foghatom hogy ennek mi értelme van. Így kikészíteni szerencsétlen gyerekeket és belekényszeríteni õket ebbe csakmert a 100 kg-os kövér anyjuk nem vitte semmire az életben max a Tesco pénztárig.

Bár igazából megnézném azt is aki kitalálta ezt az egészet,tuti õ sem a lányokat szereti az biztos. Aztán Persze csodálkoznak hogy a pedofilok az õ 10 tonnás sminkkel kifestett lányukra verik a fütyköst. És miért? Mert az anyjuk belekényszeríti õket ebbe õk meg ugye nem tehetnek semmit ellene mert be vannak félemlítve általuk. Aztán persze jön a sírás meg a hisztizés meg a "csalás" vádaskodás ha nem az õ imádott szörnyeteg kölyke nyer.

De a legrosszabb mégis az hogy mi lesz ezekbõl a lányokból? Megmondjam mi? 25 évesen a legolcsóbb sztriptízbárban fog táncolni mindegyik a tajrészeg vendégek elött csakmert nem nyert meg egy hülye mûsort és az önbecsülésének kampec. Bár már az is felháborító hogy így hirdetik a mûsort:

MINDEN KICSI SZERET AZ ANYJA SMINKKÉSZLETÉVEL JÁTSZANI,EZ CSAK EGY MAGASABB SZINT ÉS MÉG DÍJAT IS LEHET VELE NYERNI! Pfff persze..... Magasabb szint ha beöltöztetik a 3 éves gyereket olyanra hogy még egy igazi szörny is fejvesztve menekülne ijedtében tõlük vagy pedig Halálra rémülne tõlük egybõl. Aki pedig benevezi a gyerekét egy ilyenbe annak gratulálok,szülõségbõl megbukott!
1/10
xxrolika 2012 dec. 05. - 00:32:48 1/10 Előzmény film.1983
Mire legyünk féltékenyek? Hogy 100 kg-os disznó anyák beneveztetik egy ilyen gusztustalan mûsorba a 2 éves gyereküket hogy az majd valóra fogja váltani az õ saját elfojtott álmát mert semmire nem vitte az életben max egy pénztárig. Ha a gyerek meg mégsem nyer akkor õ a híbás.

Undoritó kommentek? Ez az igazság errõl a mûsorról. Talán te is beneveztetnéd egy ilyenbe a gyereked? Van neked egyáltalán? Vagy talán láttál már egy részt is ebbõl? Kétlem. Mielõtt elkezded én láttam belõle egy részt de már az is sok volt.

A KRETÉN ANYA MELEG VIASZT KENT A 2 ÉVES KISLÁNYA SZEMÉBE,AZ MEG OTT VISÍTOTT MIATTA. Ha szerinted ez elfogadható akkor gratulálok,kiváló szülõ vagy/leszel.

A Kommenteddel meg csak saját magadat minõsítetted,lényegében te azt mondod hogy minden anyának ezt kellene csinálni a a gyerekével.Büszke lehetsz magadra mit ne mondjak.
film.1983 2012 aug. 12. - 16:34:25
Mások is összeomlanak ha nem õk nyernek, pl az a magyar sportolónõ aki tök szomorú képet vágott az olimpián amiért nem õ nyerte az aranyérmet!
Amúgy szerintem az ilyen bunkók csak irigykednek mert nekik nem olyan szép a gyerekük, meg sajnálják a sikert a maguknál rosszabbnak tartott emberektõl!!!
film.1983 2012 aug. 12. - 16:18:13
Ezek az undorító kommentek csak a hozzászólókat minõsítik akik névtelenül gyalázkodnak.
gabriella_ 2011 jún. 26. - 21:02:57 Előzmény Noncika
Az motiválja a szülõket, hogy - ha majd sikerül megnézned - láthatod, hogy a legtöbb anyuka MINIMUM 100 kg, igénytelen zsírdisznó - Isten bocsá', de ez az igazság. Amit õk nem tudtak megvalósítani, azt a gyerekükön keresztül akarják véghez vinni.

Mellesleg ne úgy képzeld el, hogy csupa szenvedés, sírás és kín amit a gyerekek a versenyek alatt átélnek! Nem! Ezek az anyák valóságos kis szörnyeket nevelnek belõlük: hisztiznek, csapkodnak, utasítanak - ezt a mûsorban szereplõ szülõk mosolyogva "díváskodásnak" nevezik, és egészen konkrétan büszkék arra, hogy így viselkedik a gyerekük: összetévesztik a céltudatosságot és a hisztériás kibírhatatlan viselkedést, ezért mosolyognak rajta.
Az apák legtöbbször kényszeredett jóképet vágnak az egészhez, és fogalmuk nincs, hogy egy-egy verseny 4000 $ körül mozog(!!!!): kozmetikus, smink, fodrász, póthaj, manikûr-pedikûr, ideiglenes mûköröm, pótfogsor, mûszempilla, strasszokkal, kristályokkal kirakott több ezer $ - os kis ruhák, plusz a hotel szoba, nevezési díj. Miközben a legnívósabb versenyen is amire eddig emlékszem a legnagyobb díj pár száz $ volt....
Ne felejtsük el, hogy 3-8 éves gyerekekrõl beszélünk! Néha fiúk is feltûnnek, ami aztán pláne érthetetlen.
Ezek úgynevezett "cicoma versenyek", ahol minél mesterkéltebb a hatás, annál nagyobb az esélye a gyereknek - na, a zsûritagok meg... Hát... Az egy külön misét megér...

Ha majd megnézed, láthatod, hogy vannak normális szülõk is, de ritkák, mint a fehér holló: értem normális alatt azt,akinek a gyerekén valóban látod, hogy jól érzi magát a színpadon, és nem vérre menõ küzdelmet vív, nem törik össze, nem hisztizik, ha nem õ nyer - mert a legtöbben összeomlanak, a szülõkkel együtt!

Igazi agyrém ezt látni, de mondom, vannak normálisak is, de rettentõ ritka - mielõtt nem láttam a sorozatot, teljesen elítéltem, de most már belátom, hogy lehet ez az egész a gyerek elõnyére is, de CSAK ha nem viszi a szülõ túlzásba, és tényleg azért mennek, mert a gyereknek tetszik, nem azért, mert az anya erõlteti... Mert ha valóban a gyerek miatt mennek, akkor az önbizalma valóban erõsödhet, kifejlõdhet, jobb lesz a kommunikációja, és megtanulja, hogy nem tragédia, ha nem nyer valamiben, és azt is, hogy a sikerért meg kell dolgozni (vannak tehetségkutatók is) - ilyen gyereket is láttam már, szám szerint kettõt... Nem sminkelték, nem volt póthaj, semmi mesterséges, és õszinte mosoly volt az arcukon, a végeredmény nem is érdekelte õket, felmentek a színpadra elõadták a saját kis számukat, és annyi. Olyan önbizalom áradt belõlük, miközben vigyorogtak, hogy csak lestem. Na, az a két a kislány üdítõ kivétel volt abban a tébolyban az anyukájukkal együtt...

Aki pedig nem így csinálja,mint ez a két anyuka, és a legtöbben nem így nevelik a gyereküket, azok nem csak a gyerekkorukat veszik el a saját gyereküknek, hanem az egész életüket meghatározzák azzal, hogy beléjük nevelik, hogy ha hisztiznek, és ordenáré módon viselkednek az "díváskodás", amivel bármit elérhetnek, továbbá abban a tudatban nõnek fel, hogy azért, mert õk szépek, nekik minden, de minden jár, és a világ körülöttük forog.

Beteg egy világ!
Noncika 2011 máj. 22. - 22:51:36
Nem tudnék letölteni valahonnan részeket? Sajnos nekünk nincs Discoverynk, de kíváncsi lennék a mûsorra. Már régóta gondolkozom azon, hogy mi motiválhat egy szülõt arra, hogy így tönkre tegye a gyerekét. Tényleg legalább szegény JonBenet esetébõl tanultak volna. Egyáltalán miért nem illegális ez? Szóval ha esetleg valaki fölvenne 1-2 részt és föltöltené valahova akkor azért hálás lennék.
Összes hozzászólás